2K monitör önerisi

Bütçe
12000

EagleC

Kilopat
Daha fazla  
Bu 4'lü arasında kaldım. Ve hangisini seçmeliyim gerçekten fikrim yok bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Bu 4'lü arasında kaldım. Ve hangisini seçmeliyim gerçekten fikrim yok bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Benim tercihim Dell olurdu muhtemelen ViewSonic güzel monitördür iş yerinde kullanıyordum. Yakın zamanda da bir arkadaşım ASUS Tuf Gaming VG27AQ1A bunu aldı.

F/P dengesi olarak bakarsak Q27G4X hepsini tokatlar, bu sebeple onu öneririm. Zaten 8700 TL'lik performans vermiyor, 10000 TL'lik performans veriyor. G321Q için yorum yapamam çünkü kategorisi farklı, 10K'ye 32" almak bambaşka bir zevk.

F/P dengesi olarak bakarsak Q27G4X hepsini tokatlar, bu sebeple onu öneririm. Zaten 8700 TL'lik performans vermiyor, 10000 TL'lik performans veriyor. G321Q için yorum yapamam çünkü kategorisi farklı, 10K'ye 32" almak bambaşka bir zevk.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şurdaki incelemede Q27g4X ms değerleri bayağı kötü duruyor neye dayanarak hepsini tokatlar diyorsunuz

Hocam konunun üzerinden belirli bir vakit geçmiş ama sormak istiyorum. DELL G2724D mi AOC Q27G4X mi? İkisinden birini almayı düşünüyorum da çok kararsız kaldım. F/P olup olmaması önemli değil hangisi daha kaliteliyse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı