Canberk86c
Megapat
Daha fazla
G65B'yi sipariş geçmiştim ama cayma hakkım ile ilgili soruma hem Hepsiburada hem Creature Game Store tatmin edici cevaplar vermedi, sonra siparişi iptal ettim. Birisi iadeden önce servise götüreceksiniz rapor alıp öyle iade edeceksiniz dedi diğeride cayma hakkınız yoktur ama herhangi bir sorunda iade/değişim yaparız dediler. Ben ilk kez Curved monitör kullanacağım için beğenmeyip iade isteyebilir diye hiç o riske girmedim. Giderim güvendiğim, uğraştırmayan, kendi hatamla çizdiğim monitörü bile iade alan Amazonda satın alırım diye düşündüm, sonra amazonda ki modellere bakında aradaki fiyat farkını düşünüp tekrar Philips'i sipariş geçtim.Hocam ben de bugün içinde Odyssey G6 G65b sipariş edeceğim creature game Store'dan. Siz monitörü aldınız mı memnun musunuz? Ve aldıysanız hem Philips'i hem de G65B'yi deneyim etmişsiniz demektir. Ben de tam ikisi arasında kalmış durumdayım ama gönlüm G65bden yana gibi. Sizce hangi monitör hangi konularda daha iyiydi veya kötüydü.
Philips'i 2 kez aldım ve ikisinde de ölü piksel çıkmazdı, Philips bence kalite kontrol konusunda çok iyi. Üstteki apopro hocam 2 kez aynı MSI monitörü aldı ikisinde de ölü piksel vardı mesela.
G65B'yi alın bence hocam ben dediğim gibi curved'dan çekindiğim için siparişi iptal ettim.