2K monitör önerisi

NorinRadd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
lenova ideapad gaming 3
ryzen 5 7535hs
rtx 2050
2x8 gb ram 4800 mhz ddr5
Meslek
organizatör
Arkadaşlar normalde Samsung Odyssey G65B alacaktım 2K 240 Hz bir monitör kendisi. Ama biraz pahalı geldi. Yine 2K ama daha düşük 144 Hz bir monitör arıyorum. Rekabetçi oyun oynamam. Acayip az oynuyorum. Benim için önemli olan hikayeli oyunlarda maksimum görüntü kalitesi.

Arkadaşlar normalde Samsung Odyssey G65B alacaktım 2K 240 Hz bir monitör kendisi. Ama biraz pahalı geldi. Yine 2K ama daha düşük 144 Hz bir monitör arıyorum. Rekabetçi oyun oynamam. Acayip az oynuyorum. Benim için önemli olan hikayeli oyunlarda maksimum görüntü kalitesi.

Uygun fiyatlı olarak KTC ve Gigabyte vardı bunlar tercih edilebilir eğer ~6.5k gibi bir fiyata düşünüyorsan.

Hocam öğrenci indirimi ile 27 inç 10080 32inç 11040 olması lazım.

10K'ya kadar hatta 15k’ya kadar görüntü kalitesi açısından en iyi model G65B. 4k monitörleri tenzih ederek söylüyorum.

8K da R27QE. 6.5k bandında KTC alınabilir ancak bu model G65B ve R27QE gibi modellerden görüntü kalitesi açısından daha zayıf.

Hocam öğrenci indirimi ile 27 inç 10080 32inç 11040 olması lazım.

Üniversite öğrencisiyim ben belki onu kullanıp 27 inç alırım. Öğrendiğim iyi oldu. Bu kampanya ne zaman kadar var ve nasıl yararlanırım?

Üniversite öğrencisiyim ben belki onu kullanıp 27 inç alırım. Öğrendiğim iyi oldu. Bu kampanya ne zaman kadar var ve nasıl yararlanırım?

Hocam bende dün öğrendim Samsung'a kaydolup öğrenci belgesindeki barkodu girmek yetiyor edu TR maili ile girmeniz gerekmektedir.
Bana bu ay bitiyor dendi ben pazartesi alacağım alacağımı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı