2K monitör önerisi

10K'ya kadar hatta 15K'ya kadar görüntü kalitesi açısından en iyi model G65B. 4K monitörleri tenzih ederek söylüyorum.

8K da R27QE. 6.5k bandında KTC alınabilir ancak bu model G65B ve R27QE gibi modellerden görüntü kalitesi açısından daha zayıf.

Hocam normalde 12K ama öğrenci indirimiyle 10kya düşünüyormuş bu şekilde alabilirim.

Hocam bende dün öğrendim Samsung'a kaydolup öğrenci belgesindeki barkodu girmek yetiyor edu TR maili ile girmeniz gerekmektedir.
Bana bu ay bitiyor dendi ben pazartesi alacağım alacağımı.

2 gün falan kaldı. Bu ayın sonuna kadar.

Geç kaldık o zaman.

Bir daha ki ay sonu.
Gerçi samsung’un sitesinde temmuz 31 yazıyor. Bana da bu ayın sonu demişlerdi ama doğru değil galiba.
IMG_3457.jpeg

HOSGELDIN5 ile %5 indirim hala duruyorsa kullanın. Samsung’un sitesinde yazıyor çünkü.
IMG_3458.jpeg

İndirim tekrar gelebilir bende bilmiyorum.

Hocam 31 Temmuz ise daha sonra alırım ben ama stok bitebilir.
Bence riske atmaya değmez. Alın baktınız indirim duruyor iptal edersiniz. Herkes bir şey söylüyor ancak kesin bir bilgi bulamadım. Benimde duyumum bu ay biteceği yönündeydi.

Bence riske atmaya değmez. Alın baktınız indirim duruyor iptal edersiniz. Herkes bir şey söylüyor ancak kesin bir bilgi bulamadım. Benim de duyumum bu ay biteceği yönündeydi.

Hocam döviz bozdurıcam ona göre ama alayım ya bu günler için aldım zaten.

Tekrar düşündüm ay başını bekleyeceğim belki 360Hz olan modeli stoka girer bu ay sıkışığım zaten.

Gerçi Samsung'un sitesinde temmuz 31 yazıyor. Bana da bu ayın sonu demişlerdi ama doğru değil galiba.
Eki Görüntüle 2522970

Hoş geldin5 ile %5 indirim hala duruyorsa kullanın. Samsung'un sitesinde yazıyor çünkü.
Eki Görüntüle 2522974

Hocam müşteri hizmetleri ile görüştüm kampanya her ay yenileniyor dedi üstüne sordum Temmuz'da var mı diye fiyatları değişiyor diye. Hayır kampanya olduğu gibi devam ediyor dedi.

Son düzenleme:

Tekrar düşündüm ay başını bekleyeceğim belki 360Hz olan modeli stoka girer bu ay sıkışığım zaten.

Hocam müşteri hizmetleri ile görüştüm kampanya her ay yenileniyor dedi üstüne sordum Temmuz'da var mı diye fiyatları değişiyor diye. Hayır kampanya olduğu gibi devam ediyor dedi.
İyiymiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı