G65B.Ailemle şimdi bir daha konuştum. Duruma göre çıkabilirim 9.5'e eğer olursa G65B yoksa bu mu diyorsunuz?
G65B.Ailemle şimdi bir daha konuştum. Duruma göre çıkabilirim 9.5'e eğer olursa G65B yoksa bu mu diyorsunuz?
Evet öyle dedim zaten.Ben şey anladım bütçe çıkarsa G65B çıkmaz ise bu mu anladım o yüzden aynen dedim.
@790140 @Ana De ArmasEvet öyle dedim zaten.
Hocalarım merhaba ailemi ikna ettim yarın 32' G65B alacağım ama başka bir arkadaşım hikayeli oyun oynuyorsan OLED al diyor. Ne yapayım sizce?
Evet öyle dedim zaten.
Hocalarım merhaba ailemi ikna ettim yarın 32' G65B alacağım ama başka bir arkadaşım hikayeli oyun oynuyorsan OLED al diyor. Ne yapayım sizce?
@790140 @Ana De Armas
10k son hocam. 10kya aynı kalitede OLED varsa yönelirim yoksa gerek yokBütçeniz yetiyorsa OLED daha iyi olur.
10k son hocam. 10kya aynı kalitede OLED varsa yönelirim yoksa gerek yok.
Evet öyle dedim zaten.
@790140 @Ana De Armas
10k son hocam
10k son hocam demiş çıkmaz herhalde.Bütçen 17k oluyor ise G6 OLED al.
G65b canavar gibi monitör.Hocalarım merhaba monitörü kurdum gerçekten çok güzel. Smart Monitör olduğu için babamla maç izlemek izin televizyon almamıza gerek kalmadı. Sağolun![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.