2K monitör önerisi

kasmas59

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kendime 2. bir monitör alayım diyorum. Fakat boşuna fazla masraf harca miyim diyorum. Sizce ne almalıyım bunlardan hangisi daha çok iş görür? Açıkçası İncehesap daha güvenilir geliyor; hani ölü piksel vs çıkmaz daha garanti olur uğraştırmaz gibi Geliyor ama VESA desteği yok ve özellikleri bir tık aşağıda gibi. Siz ne diyorsunuz?

Hocam katkı için sağ olun fakat 2. monitör için verdiklerinizin bir katkısını göreceğimi sanmıyorum ilk monitöre zaten değinmiyorum 11k veremem. 2.monitöre fazla para harcamayacağımı belirttim. 2. monitör ise diğer attığım KTC ile ne farkı var ki 2. monitör için? 2.monitör ne için kullanılır? Film vs izlemek için.

Hocam katkı için sağ olun fakat 2. monitör için verdiklerinizin bir katkısını göreceğimi sanmıyorum ilk monitöre zaten değinmiyorum 11k veremem. 2.monitöre fazla para harcamayacağımı belirttim. 2. monitör ise diğer attığım KTC ile ne farkı var ki 2. monitör için? 2.monitör ne için kullanılır? Film vs izlemek için.
Mesela benim attigim KTC sizin KTC'den 60hz daha fazla 4ms daha dusuk hocam. Oyle bir farki var.

Hocam 1 lira ustune H27T var o yuzden. Ayrica o monitorleri onereni hiç gormedim.

Renk gamutu olarak da katliyor H27T22C

Yo mantıklı aslında hocam sadece berbat dediniz ya o yüzden çok anlayamadım çok sağ olun var olun yine de inceleyeceğim.

Hocam 1 lira ustune H27T var o yuzden. Ayrica o monitorleri onereni hiç gormedim.

Renk gamutu olarak da katliyor H27T22C

Hocam size şunu sorsam hemen; 5 k civarı bir bütçeyle benim attığım 2'sinden birini alacak olsam hangisini alayım sizce?

Son düzenleme:
Ben de ikinci monitör olarak 5400 liraya 27 inç 2K 100Hz KTC aldım, mükemmel çıktı. Şansıma şimdilik ölü piksel yok, ekran parlaklığı da çok iyi. Umarım kısa sürede bozulmaz.

hepsiburada

Ben de ikinci monitör olarak 5400 liraya 27 inç 2K 100Hz KTC aldım, mükemmel çıktı. Şansıma şimdilik ölü piksel yok, ekran parlaklığı da çok iyi. Umarım kısa sürede bozulmaz.

hepsiburada

Benim attığım KTC'ye benzer değil mi? Peki hocam VESA desteği yok galiba ayak standı nasıl güzel duruyor mu bir de sadece eğim mi verebiliyoruz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı