2K monitör tavsiyesi

Asusus olan şu an vatan da 6500 civarında. Rengi o kadar kötü değil hatta o kadar monitör içinde baktığınızda çok net ve güzel görünüyor.

Hocam monitör geldi mi nasıl?

2 hafta oldu geleli hoparlör hariç beğendim monitör hoparlörü olmasa da olurmuş yani öyle diyeyim hiç ses vermiyor denecek kadar az. Renkler olsun akıcılık olsun monitörün mobilitesi olsun tatmin edici ETS 2 CS hearthstone ve Life is Strange adında oyun oynuyorum arada bir LoL 1660 Super ekran kartı da aldım 165 Hertz OC yaptım akıcı bir şekilde kullanıyorum. Film konusunda ise giriş seviyesi diyebilirim. Daha önce de IPS monitör kullanmıştım 2015 yılında AOC'nin ürünüydü o çok daha kaliteliydi. Günümüz ekonomik şartlarında alınabilecek fiyatlarda en iyilerden bitanesi şu an bu ürün fırsat varken alınabilir önümüzdeki günlerde çok yüksek fiyatlara görüleceğini düşünüyorum çünkü enflasyon çıtayı aşmak üzere.

Anladım hocam.Aslında şuan direkt alabilirim ama işim gereği şuan evde değilim yani monitör geldiği zaman görme şansım yok.Acaba 2 3 ay sonra geldiğimde monitörde herhangi bir sıkıntı olsa aşırı ışık sızması ölü piksel vs. Değişim sağlarlar mı?

@Solmazbacca @Zeus1992

Son düzenleme:
Anladım hocam.Aslında şuan direkt alabilirim ama işim gereği şuan evde değilim yani monitör geldiği zaman görme şansım yok.Acaba 2 3 ay sonra geldiğimde monitörde herhangi bir sıkıntı olsa aşırı ışık sızması ölü piksel vs. Değişim sağlarlar mı?

@Solmazbacca @Zeus1992
Kesin cevabı bilemiyorum ama ben satıcı olsaydım okadar süreden sonra geri iade almazdım

Kesin cevabı bilemiyorum ama ben satıcı olsaydım okadar süreden sonra geri iade
Kesin cevabı bilemiyorum ama ben satıcı olsaydım okadar süreden sonra geri iade almazdım
Sanırım bi sıkıntı olursa garantiyle uğraşacaz 😂

Dell S2721DGFA 27" 165Hz 1ms HDMI FreeSync Nano IPS QHD LCD Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR şöyle bi monitör buldum ama site güvenilir mi acaba?

Sanırım bi sıkıntı olursa garantiyle uğraşacaz 😂

Dell S2721DGFA 27" 165Hz 1ms HDMI FreeSync Nano IPS QHD LCD Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR şöyle bi monitör buldum ama site güvenilir mi acaba?
Twitch de yayın yapan kişiler bu sitenin reklamını yapıyor, ben şahsen buradan hiç alışveriş yapmadım. İncehesap'tan alışveriş yaptım 2 kere cuma günleri gaming geceleri oluyor akşam 22:00'a kadar indirime girecek ürünleri listeliyorlar saat gelince de satışa sunuyorlar oraya bakmanızı öneririm. Anakart ve Ekran kartımı oradan aldım hızlı ve güvenli kargo yapmışlardı ve ürünler sorunsuz çıktı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı