2Pac'in aylık Spotify dinlenmesi 16 milyona ulaştı

Efsanelerin hayatı kısa sürüyor, ya da ölenler mi efsane oluyor? Bu soru 2Pac için geçerli değil tabii.

Bilmiyorum. Birisinin müziğini dinliyorum sonra internette birkaç müziğini daha buluyorum. Sonra diyorum yeni albüm falan ne zaman çıkarır biraz internete bakınca öldüğünü görüyorum. Bende bir sıkıntı var herhalde :D

Keşke tek sorun o olsa. Çoğunun sözleri de berbat. Şarkının yarısı "bitch" ve diğer yarısı da "money."
TR'de bir de amansız gangsta olma yarışı var. Rüzgar çıksa uçacak olanlar, kendilerini gangsta gibi gösteriyor yaptıkları şarkılarda. :D

2Pac iyidir, ara sıra dinlerim. İyi sanatçıydı.

4 yıllık kariyeri olduğunu bilmiyordum.
The Notorious B. I. G'de güzel rap yapar, göz atabilirsiniz.

2Pac ile çok diss'leştiler. Hit Em Up müziği Biggie'ye karşı yaptığı bir diss'Ti

Şu anda 2Pac'ın yaptığı gangsta tarzı rastgele bir müzik aç ve dinle. Olmayan sesi ve görüntüde gözüken 2-3 silah ile müzikçi oluyorlar. Türkiye'de de şan şöhret olunca herkeste müzik sesi oluyor :D
Tupac'ın gangsta şarkıları olsa da Tupac ne bir gangsta rap sanatçısı ne de gangsta idi, Tupac şair ve devrimciydi. Diğer konu için haklısın 👍
4 yıllık kariyeri olduğunu bilmiyordum.
The Notorious B.I.G'de güzel rap yapar, göz atabilirsiniz.
Çok iyi dost olsalar da medya ve savaş onları kısa sürede ayırdı maalesef. Az şarkısı olsa da çok büyük bir yetenek 👍

Mariah da 100M'ye falan ulaşıyor
Efsanelerden birisi.

Hocam Auto Tune normal bir şey, neden bu kadar takılıyorsunuz ki? Abartanlar konusunda haklısınız ama doğru kullanılınca, ki zaten normal zamanda da herhangi bir şarkıda bulunması gereken bir şey, şarkıyı daha güzel yapıyor.
Auto Tune normal bir şey değil, pitch tuning gerekli bir şey olabilir ancak 0 ses ile pitch doğrulamayı fulleyerek ve saçma sapan söz yaparak sözde rapçiler ünlü oluyorlar. Pop şarkıcıları için de geçerli. 0 Yetenek, para ve al sana şarkı. Eskiden şarkı söyleyemeyen ya da rap yapamayan rapçi sanatçı yoktu. Şimdi hepsi o çöplerle dolu.

Keşke tek sorun o olsa. Çoğunun sözleri de berbat. Şarkının yarısı "bitch" ve diğer yarısı da "money."

Rapçi mi olmak istiyorsun? Çok kolay hemen öğreteyim.
Şimdi 1. olarak çok para lazım babanızdan alın babanız kodoman olması lazım.
2. olarak para ile her şeyi alın ve kamera önüne geçin.
3. olarak yeah, gangsta, bitch, money, aaaaa diye sadece rastgele sayıklayın ve bunların hepsine Auto-Tune attırın(siz yapmayın siz zenginsiniz)
Sonra lanet dünya düzeni diye bağırın ve internete koyun.
Tebrikler, artık sizde bir drill rapper ya da gansgta'sınız(!)

saçma sapan söz yaparak sözde rapçiler ünlü oluyorlar
Bu şarkı bir örnek. O kadar kötü ki diyecek bir şey bile yok. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende Biggie ve 2pac hayranıyım. Biggie bence daha iyi bir rapçi rhyme ve söz anlamında ama 2Pac'da çok daha iyi bir sanatçı insanları etkilemesi konusunda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı