UTKUSALONUR
Hectopat
@sfkulusoy, bunu düşünebilirim aslında, mantıklı. Sıfırdan kasa toplamaya çalıştığım için anakartımı bu duruma engel oluşturmayacak şekilde satın almam gerek sadece.
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz hafta indirim kampanyalarını takip ettiğim bir siteden şu M.2 SSD'yi satın aldım:
![]()
PNY XLR8 CS3040 2TB 5600/4300MB/s NVMe PCIe Gen4x4 M.2 SSD Disk (M280CS3040-2TB-RB) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu SSD'yi alma nedenim işletim sistemi kurmak. Bana bir problem yaratır mı bu konuda?(Performans kaybı ve ısınma gibi sorunlar) Fiyatı çok uyguna gelmişti ve kaçırmamak için aldım geçtim. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
@sfkulusoy, bunu düşünebilirim aslında, mantıklı. Sıfırdan kasa toplamaya çalıştığım için anakartımı bu duruma engel oluşturmayacak şekilde satın almam gerek sadece.
İşletim sistemini kurmasan da sürekli çalışır ki diskler. Mesela bu D diski bir yandaki E. En sağdaki işletim sisteminin kurulu olduğu disk. Hepsi çalışıyor yani.@Akif, teşekkür ederim cevabınız için.
İlk başta tam ifade etmemişim, özür dilerim. Rastgele sitelerde rastgele okuduğum forum konularında, bazı SSD'lere işletim sistemi kurmak önerilmiyordu. Bunun neye dayanılarak söylendiğini anlayamadığım için doğrudan sormak istedim. Ayrıca 2TB olduğu için içerisine işletim sistemini kurmamın yanı sıra oyunlarımı ve programlarımı da dahil edeceğim ve doğal olarak sürekli çalışacak. Dediğiniz gibi, ısınma kaçınılmaz olur. İyi bir soğutma sistemi ile umarım kabul edilebilir derecelere indirgeyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.