2x GTX 970 mi ? GTX 980Ti mi ?

GamerThennars

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Bütçem 3.200TL civarı, aklımda iki seçenek var ama hangisi daha uygun olur daha iyi performans alırım bilemiyorum bu yüzden size danışayım dedim. Seçeneklerden bir tanesi 2x MSI GTX 970 diğeri ise MSI 980Ti. Seçeneklerin fiyatları neredeyse birbirlerinin aynısı, hangisini almamı tavsiye edersiniz ? Hangisi bana daha iyi performans verir ?

1000 kez söyledim, 1000 kez daha söyleyeceğim. Tek bir güçlü GPU her zaman çift GPU'dan daha iyidir.

O yüzden: GTX 980 Ti

Her türlü GTX980Ti. Her zaman söylenen bir sözdür SLI-Crossfire yerine her zaman "Güçlü ve Hızlı" tek gpu kullanılmalı.

NVIDIA GeForce GTX 970 SLI Review
NVIDIA GeForce GTX 980 Ti 6 GB Review

1.jpg
Screenshot_1.1.jpg

2.jpg
2.2.jpg

3.jpg
3.3.jpg

4.jpg
4.4.jpg

Bu durumda kesinlikle GTX 980 Ti almalısın. Çünkü bazı oyunların hala SLI desteği yok. Ve ileride 980 Ti SLI yapma seçeneği de sunuyor.
SLI desteği olmayan eğlenceli oyunlarda istemediğin performanslarla karşılaşabilirsin. Ondan dolayı tek GTX 980ti her zaman iyidir arkadaşların dediği gibi.

SLI sistemlerdeki güç tüketimi yüzünden uzun vadedeki elektrik faturasınıda düşünmek lazım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı