2x120Gb ve 1x240GB SSD Farkı

Yalnız bence arkadaş raid için değil de 2 tane 120 GB alıp 240GB'a tamamlamak için sordu, konuyu nasıl RAID'e çektiniz merak ediyorum.

VATAN COMPUTER - KINGSTON - 120GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma H
210 TL'den bu ürünü de alabilirsiniz, 450mb okuma/yazma hızına yavaş diyenin su çarkına çomak sokarım. :D

1 tane 240GB almak yerine 2 tane 120GB aldığınızda kaybınız şu olacaktır;
Örneğin bende 1TB + 1TB HDD var ama bu 1TB'lık HDD'lerin sadece 931,51GB'ını kullanabilmekteyim ama 2TB'lık bir HDD'im olsaydı iki HDD de değil de sadece 1 tanesinde alan kaybım olacaktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu açtığım gün aldım zaten aldım zaten Hyper 3K'yı.

O kadar kayıp önemli değil zaten, 150'sinin bile dolacağını düşünmüyorum oynadığım oyunlar bellidir, geri kalan da yedek beklesin :)

Konuyu açtığım gün aldım zaten aldım zaten Hyper 3K'yı.

O kadar kayıp önemli değil zaten, 150'sinin bile dolacağını düşünmüyorum oynadığım oyunlar bellidir, geri kalan da yedek beklesin :)
Hayırlı olsun, SSD zaten hızlıdır, RAID gibi fanteziler içine girmeniz gerektiğini düşünmüyorum. Tabi sizin tercihiniz, sizin zevkiniz sizin paranız vesaire vesaire. :p

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı