Ramlerde bulunan overclock profili hocam, xmp gibi ama amd versiyon.Hocam o ne oluyor tam olarak.
Ramlerde bulunan overclock profili hocam, xmp gibi ama amd versiyon.Hocam o ne oluyor tam olarak.
RAM'lerde bulunan overclock profili hocam, XMP gibi ama AMD versiyon.
1x32 almak daha mantıklı değil mi?
DDR5 değil mi RAM? DDR5'te çift kanal şartı yok çünkü tek bellek çift kanal olarak çalışıyor zaten diye biliyorum.Hayır çift kanal olabilmesi için 64 GB'a yükseltmeyi düşünmüyorsa 2x16 daha mantıklı olur.
İki tane Single kit yerine 300TL daha ekleyip hem RGB'li hem de Dual kit almak daha mantıklı.
Dual kit'de dual channel kesin olarak çalışır fakat single kit'de kesin değil. Düşük bir ihtimal olsa da dual channel çalışmama olasılığı var. DDR5 RAM'lerin bu konuda ekstra hassas olduğunu düşünürsek 300TL için o riske gerek yok.Hocam Single kit ile Dual kit arasındaki fark ne?
Dual Kit'de Dual channel kesin olarak çalışır fakat Single Kit'de kesin değil. Düşük bir ihtimal olsa da Dual channel çalışmama olasılığı var. DDR5 RAM'lerin bu konuda ekstra hassas olduğunu düşünürsek 300TL için o riske gerek yok.
2x16 al, anakartta 2 tane daha slot boş ileride lazım olursa yine alırsın.Hocam 2x16 alacağım ilk DDR5 RAM'im pek bilmiyorum 2x16 almam lazım değil mi?
Hocam 2x16 alacağım ilk DDR5 RAM'im pek bilmiyorum 2x16 almam lazım değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.