2x8 16 GB RAM önerisi

Kullanmamıza ne gerek var? Bir bildiğimiz var ki öneriyoruz.

Senin bildiğinin 10 katını bildiğime her bahse varım. Ben kötü bir şey söylemedim kullanan var mı dedim neden böyle saçma sapan alıntılar yaptığınızı anlamadım zaten. Kullanmamıza ne gerek var diye bir şey yok. Kullanan malzeme kalitesini söyler kutu içeriğinden bahseder OC potansiyelini gösterir mesela. Tek bildiğin fiyatı ve CL değeri herhalde RAM'in. He şeyide biliyorsundur Micron alt kuruluşu olduğunu.

Senin bildiğinin 10 katını bildiğime her bahse varım. Ben kötü bir şey söylemedim kullanan var mı dedim neden böyle saçma sapan alıntılar yaptığınızı anlamadım zaten. Kullanmamıza ne gerek var diye bir şey yok. Kullanan malzeme kalitesini söyler kutu içeriğinden bahseder OC potansiyelini gösterir mesela. Tek bildiğin fiyatı ve CL değeri herhalde RAM'in. He şeyide biliyorsundur Micron alt kuruluşu olduğunu.

Gerçekten özür dilerim biraz sert davranmışım. Nedeni OC potansiyeli daha yüksek olması. Başka nedeni yok.

Kişi sert davrandı tamam da, bu gereksiz ego tatmini nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı