Kullanmamıza ne gerek var? Bir bildiğimiz var ki öneriyoruz.
Senin bildiğinin 10 katını bildiğime her bahse varım. Ben kötü bir şey söylemedim kullanan var mı dedim neden böyle saçma sapan alıntılar yaptığınızı anlamadım zaten. Kullanmamıza ne gerek var diye bir şey yok. Kullanan malzeme kalitesini söyler kutu içeriğinden bahseder OC potansiyelini gösterir mesela. Tek bildiğin fiyatı ve CL değeri herhalde RAM'in. He şeyide biliyorsundur Micron alt kuruluşu olduğunu.
Kişi sert davrandı tamam da, bu gereksiz ego tatmini nedir?Senin bildiğinin 10 katını bildiğime her bahse varım. Ben kötü bir şey söylemedim kullanan var mı dedim neden böyle saçma sapan alıntılar yaptığınızı anlamadım zaten. Kullanmamıza ne gerek var diye bir şey yok. Kullanan malzeme kalitesini söyler kutu içeriğinden bahseder OC potansiyelini gösterir mesela. Tek bildiğin fiyatı ve CL değeri herhalde RAM'in. He şeyide biliyorsundur Micron alt kuruluşu olduğunu.
Kişi sert davrandı tamam da, bu gereksiz ego tatmini nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.