3.000 ₺ GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

murat akdoğan

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, 3.200 tl küsüratlı bir sistem topluyorum. Sistem içerisinde bulunacak İntel g3258 içlemciyi Asus H97-plus anakart ile O.C yapabilir miyim ?

Benim asıl amacım GTA 5'te çok yüksek grafik ayarlarında yüksek bir FPS değeri almak.

Resimdeki sistemi düşünüyorum. Bu sistem GTA 5'te yüksek FPS verir mi, O.C yapabilir miyim?

Ya da anakartı MSI Z-97 Gaming 3 ile değişirmeli miyim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem çok saçma ve dengesiz olmuş onun yerine şu sistemi öneririm;
Asus H81M-Plus
İ5 4460
Kingston Hyperx Savage Red 4x2 GB 1600Mhz
WD 1TB Caviar Blue
Msi GTX 970 Gaming 4G
Xigmatek Asgard 382 600w kasa
Kingston 120 GB v300 serisi SSD

Yav tamam orası öyle de adama en azından senin söylediğin işlemcinin daha iyi olacağını ama oc olmayacağını söylemelisin.Adam sistemi toplasa oc yapmak istese yapamayacak.Bunu bilmesi lazım.Belki oc delisi :mutlu:

Yav tamam orası öyle de adama en azından senin söylediğin işlemcinin daha iyi olacağını ama oc olmayacağını söylemelisin.Adam sistemi toplasa oc yapmak istese yapamayacak.Bunu bilmesi lazım.Belki oc delisi :mutlu:
Eğer bir insan OC delisiyse zaten bunları bilir. Çünkü daha önce OC yapmamışsa zaten bunun delisi olamaz:)

Oc delisi ama ilk defa deneme fırsatı olacak belki.Zaten ne alacağını tam bilse konu açıp sorma gereği duymazdı.

Oc delisi olabilmek için oc'u iyice öğrenmek gerekir, sen şimdi durup dururken birden nanoteknoloji delisi olmuyorsan kimsede durup dururken oc delisi olmaz.Öğrenir,sever,araştırır ve en son olarakta gerçekleştirme fırsatı yakalamış olabilir.Ayrıca oc delisi sıfatı overclock'un suyunu çıkartanlara söylenir, overclock yapmaya heveslenenlere değil :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı