3.000 TL APU sistem toplama

Bütçe
3000

kozmikpegasus

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana F/P Ryzen işlemcilerinden örnek verirseniz sevinirim. Yaklaşık 3K param var. LoL, Valorant falan için istiyorum. Biraz da grafik oyunu.

Son düzenleyen: Moderatör:

İşlemciyi R5 3400 G yapın.

SSD tarafında seçili ürün yok seçeneğine tıklayıp aşağıya bıraktığım SSD'yi alın.

Bütçeyi aşıp anakartı da S2H yaparsanız 10 numara olur.

İşlemciyi R5 3400G
SSD'yi çıkartıp başka siteden Patriot Burst 240 GB alın.
Ve imkanınız varsa B450 yapın ayrıca ileride mutlaka bir tane daha RAM alın neredeyse 2 kat performans artışı oluyor bazı oyunlarda.

Sistemde 2400G var, 3400G yap diyorsunuz. Pardon da çok merak ettim 3200G ile 3400G bile aynı FPS'yi alırken 2400G'yi neden 3400G ile değiştir diyorsunuz açıklar mısınız? Bu 96 TL fazla vermekten başka hiçbir değişim yaratmaz, saçma sapan önerilerde bulunmayın.
Evet ifade atmışsınız var mı bir açıklamanız :) ? @Ed1tH

Sistemde 2400G var, 3400G yap diyorsunuz. Pardon da çok merak ettim 3200G ile 3400G bile aynı FPS'yi alırken 2400G'yi neden 3400G ile değiştir diyorsunuz açıklar mısınız? Bu 96 TL fazla vermekten başka hiçbir değişim yaratmaz, saçma sapan önerilerde bulunmayın.
Evet ifade atmışsınız var mı bir açıklamanız :) ? @Ed1tH
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Forza Horizon 4 Max 10 FPS fark var (o da olsun bir zahmet), diğer oyunlarda 3-5 FPS. 3400G kullanan kuzenimle şu an aynı RAM ile her girdiğimiz oyunda aynı FPS alıyoruz. Hadi diyelim 3400G daha iyi, 2400G ile 3400G'nin farklarını yazın bekliyorum :) (FPS değerleriyle birlikte)

3 FPS fark var :)

Son düzenleme:

İşlemciyi R5 3400 g yapın.

SSD tarafında seçili ürün yok seçeneğine tıklayıp aşağıya bıraktığım SSD'yi alın.

Bütçeyi aşıp anakartı da S2H yaparsanız 10 numara olur.

Oradaki hazır SSD ile önerdiğiniz SSD arasında fark nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı