Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve düşüncelerimi paylaşacağım. Batarya ömrü olarak çok başarılı buldum bu sürede sadece 1 kez şarj ettim günlük ortalama 4 saat kullanımda tabii bir süre sonra batarya sağlığı düşeceğinden şarj sıklığı artacaktır. Uzun kullanımda palm tutuş biraz el ağrıtıyor onu söylemek istiyorum. Arka kısmının biraz yüksek olmasından dolayı avuç içinde ağrı yapıyor. Claw için daha uygun bir mouse. Hafif olması gerçekten çok iyi, çok seri hareketlere izin veriyor. Skatezleri gayet iyi ayrıca yanında yedek skatez ve grip tape geliyor. Çok yüksek tazeleme hızı olan bir monitörüm olmadığında 8K'nın çok bir farkını göremedim 2K'da kullanıyorum işlemciyi yormasın diye. Inputları gayet hızlı ve neredeyse gecikmesiz. Tuş hissiyatları da gayet güzel hiç boşluk yok. Hoşuma gitmeyen yanları var, bahsettiğim uzun süreli palm tutuşta ağrı yapması ilki. Diğeri ise fareyi donglea bağlamak zahmetli bir süreç, masaüstünde 8klık dongleı kullanıyorum ona bir kere bağladım fakat aynı zamanda işim için laptop kullanıyorum ve farenin içindeki 1klık dongleı laptopa taktığımda tekrar eşleştirme yapmam gerekiyor, tak çalıştır değil. Ayrıca farenin alt kısmındaki 1K dongelı koyma yeri de bir diğer problem. Dongle oraya tam oturmuyor ve kullanımda ses çıkarıyor bu yüzden oradan alıp kutusuna koydum. Tak diye oturması daha kaliteli hissettirirdi. Gerçi bağlama işi çok zahmetli olduğundan üzerinde durması da mantıklı değil zaten. Asıl önemli olan beni kaç yıl götüreceği, bir fareye bu kadar para veriyorsam ömürlük olmasını beklerim açıkçası. Yıllar sonra bu konuyu hortlatır, bozulduğunda yazarım.