3.000 TL Sistem Toplama

Sinerji'de de böyle bir şey çıktı ortaya.

Tamam onu da ekledim listeye. :)

Dosya Ekleri

• pc sistemi vol 10.1.jpg
    pc sistemi vol 10.1.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 73
Benim şuan beynin yandı sizin topladığınız 1300X ile 1400 nasıl aynı paralara denk geliyor :LOL:

Son düzenleme:
GTX 1060 alın demişsiniz GTX1050Ti'mi daha performanslı GTX1060 3 GB Mı ?

Peki bu nasıl arkadaşlar ?

Veya Asus B350M-K modelli olanı ? 3.095 TL oluyor o zaman da.

Dosya Ekleri

• pc sistemi vol 11.jpg
    pc sistemi vol 11.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 74
  • pc sistemi vol 11.1.jpg
    pc sistemi vol 11.1.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 75
Hocam konu uzadıkça uzuyor sanki. Bütçeniz 3.100 lira. En iyisi bütçenize uyan sistemdir. Ama bu bütçe aralığında almanız gereken kesin bir şey varsa o da GTX 1060.

Screenshot_2017-09-02-08-33-49-1.png

RAM ve ekran kartı ile 3.130 tutması lazım. Yukarıdaki verdiğim maddelere göre hareket edin ve bu sistemi alın pişman olmazsınız. Kablolama işi çok sıkıntı çıkartır size diye bilerek sinerjiden topladım ki onlara montajı yaptırın. RAM ve ekran kartını takmak çok kolay. Eğer Seagate i iptal edip ayrı bir şekilde Toshiba p300 alırsanız işiniz yine kolay. HDD takmak da kolay.

Sanırım anladım ki evet GTX1050Ti'yle GTX1060 3 GB arasında farklar var. Kasaya önem veriyorum çünkü bir daha değiştirmeden sistemi yükseltmek istiyorum ilerleyen zamanlarda. Bu GTX1060 benim istediğim oyunları açar değil mi ?

Sanırım anladım ki evet GTX1050Ti'yle GTX1060 3 GB arasında farklar var. Kasaya önem veriyorum çünkü bir daha değiştirmeden sistemi yükseltmek istiyorum ilerleyen zamanlarda. Bu GTX1060 benim istediğim oyunları açar değil mi ?
Bütçenizle mantıklı olan en iyi kart bu kesinlikle. Youtube'da bir sürü test videoları var çeşitli oyunlarda kaç fps aldığına dair ordan da detaylı bir şekilde bakabilirsiniz isterseniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı