3.000 TL'ye kablosuz oyuncu faresi önerisi

Presuda

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yıllardır Razer DeathAdder Elite kablolu mouse kullanıyorum. Sol tuşunda ara ara çift tıklamalar oluyor ve kablo olayı yormaya başladı. Bu sebeple kablosuz bir mouse almak istiyorum.

Pilli veya bataryalı fark etmez. Kablosuz olması önemli. Marka takındım var çünkü garanti ve teknik servis konusunda Türkiye'de distribütörü olmayan markalarda sorun yaşanıyor. 3000 TL bandında mouse önerilerinize açığım.

Palm grip tutuyorsan bunu öneririm.

Teşekkür ederim hocam. Bu mouselar arasında hangisini neye göre seçmeli, hangi önerin daha mantıklı? Bu konuda da aydınlatabilir misin lütfen? Klasikleşmiş marka mouselar dışında bir marka kullanmadım. Bu sebeple bilgiye açığım.

Palm grip tutuyorsan bunu öneririm.
Claw tipinde tutuyorum. Onu belirtmeyi unutmuşum.

@muratscd Darmoshark M3 Pro Max Wireless görünüş ve boyut olarak DeathAdder Elite'e benzediği için ilgimi çekti açıkçası. Diğer mouselar ile farkı konusunda bilgi sahibiysen bilgi vermeni gerçekten isterim.

Mesela Fantech Helios II Pro S ile kullanımı arasında çok büyük bir fark hisseder miyim? Profesyonel oyun oynamıyorum.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam. Bu fareler arasında hangisini neye göre seçmeli, hangi önerin daha mantıklı? Bu konuda da aydınlatabilir misin lütfen? Klasikleşmiş marka fareler dışında bir marka kullanmadım. Bu sebeple bilgiye açığım.

Claw tipinde tutuyorum. Onu belirtmeyi unutmuşum.

@muratscd Darmoshark M3 Pro Max Wireless görünüş ve boyut olarak DeathAdder Elite'e benzediği için ilgimi çekti açıkçası. Diğer fareler ile farkı konusunda bilgi sahibiysen bilgi vermeni gerçekten isterim.

Mesela Fantech Helios II Pro s ile kullanımı arasında çok büyük bir fark hisseder miyim? Profesyonel oyun oynamıyorum.

Attığım mouseların hepsi iyi cihazlar hangisi beğendiysen onu alın hocam.

Attığım mouseların hepsi iyi cihazlar hangisi beğendiysen onu alın hocam.
Attıkların arasından araştırdığım kadarıyla Scyrox V8 en çok beğendiğim ve güvendiğim oldu. Gaming gen veya wraith esports üzerinden almam arasında bir fark olur mu? İkisi de resmi distribütörmüş öğrendiğim kadarıyla. Bilgin varsa aydınlatabilir misin?

Merhaba. Yıllardır Razer DeathAdder Elite kablolu mouse kullanıyorum. Sol tuşunda ara ara çift tıklamalar oluyor ve kablo olayı yormaya başladı. Bu sebeple kablosuz bir mouse almak istiyorum.

Pilli veya bataryalı fark etmez. Kablosuz olması önemli. Marka takındım var çünkü garanti ve teknik servis konusunda Türkiye'de distribütörü olmayan markalarda sorun yaşanıyor. 3000 TL bandında mouse önerilerinize açığım.
Scyrox v8 al çok iyi. En üst seviye donanımlara sahip.

Attıkların arasından araştırdığım kadarıyla Scyrox V8 en çok beğendiğim ve güvendiğim oldu. Gaming gen veya wraith esports üzerinden almam arasında bir fark olur mu? İkisi de resmi distribütörmüş öğrendiğim kadarıyla. Bilgin varsa aydınlatabilir misin?
Ben wraithten aldım.

Scyrox v8 satın aldım. Wraith Esports üzerinden. Duruma göre düşüncelerimi ilerleyen zamanda aktarabilirim. Deneyimlerimi paylaşacağım. Herkese teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı