3.000 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
3000-3500

Whaskys

Centipat
Daha fazla  
Merhaba herkese, 3000 TL'ye kadar olan klavye ihtiyacım var. Klavyelerle ilgili herhangi bir bilgim yok (en ufak bilgim bile yok normal klavyeler kullandım hep).genelde Valorant ve CS gibi FPS oyunları oynuyorum. Maksimum çıkabileceğim bütçe 3500 kadar olabilir. Laptop kullanıyorum klavye önerisi yapabilecek var mı artı ve eksi yönleri ile?

Merhaba herkese, 3000 TL'ye kadar olan klavye ihtiyacım var. Klavyelerle ilgili herhangi bir bilgim yok (en ufak bilgim bile yok normal klavyeler kullandım hep).genelde Valorant ve CS gibi FPS oyunları oynuyorum. Maksimum çıkabileceğim bütçe 3500 kadar olabilir. Laptop kullanıyorum klavye önerisi yapabilecek var mı artı ve eksi yönleri ile?

Boyut tercihin nedir hocam yani tam boy mu istiyorsun yoksa daha küçük mü?

Hangisini önerirsiniz? Artıları ve eksileri nedir bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

İkisi de güzel bütçe çıkarsa jet 75 daha iyi olur.

Daha iyi olur diye bir durum yok, malzeme kalitesi, yalitim, yazim hissiyati ve gasket mount oluşu gibi konularda G75 Pro çok daha iyi. Jet75'in tek avantajı tus hassasiyetlerini tek tek ayarlayabilmek olur. Geri kalan her konuda daha geride. Manyetik klavyeler amac sadece ama sadece rekabetci oyunlar olmadigi surece gereksiz bunlari manyetik kullanicisi olarak soyluyorum.

Daha iyi olur diye bir durum yok, malzeme kalitesi, yalitim, yazim hissiyati ve gasket Mount oluşu gibi konularda G75 Pro çok daha iyi. Jet75'in tek avantajı tus hassasiyetlerini tek tek ayarlayabilmek olur. Geri kalan her konuda daha geride. Manyetik klavyeler amac sadece ama sadece rekabetci oyunlar olmadigi surece gereksiz bunlari manyetik kullanicisi olarak soyluyorum.

Birisi 8000 Hz birisi 1000 Hz Pro oyuncu için 8000 Hz daha mantıklı olur. Konu sahibi rekabetçi oyunlar oynadığı için daha mantıklı olur.

Jet75 alın hocam manyetik klavyeye bu fiyata geçmeye değer.

Birisi 8000 Hz birisi 1000 Hz Pro oyuncu için 8000 Hz daha mantıklı olur. Konu sahibi rekabetçi oyunlar oynadığı için daha mantıklı olur.

Fark hissedilmiyor bile, elimde hem G75 Pro hem NuPhy Air 75 HE var. Bu segmentteki manyetikler zaten 8000 Hz veremiyor. Surekli onerdigimiz ATK RS6 gibi klavyeler bile veremiyor. En ust seviyede manyetik almadigin surece (Wooting 80HE gibi) asla gercek 8000 Hz veren klavye bulamazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı