3.000TL 1ms 144 Hz monitör tavsiyesi

Marka tercihi tamamen sizin zevkinize kalmış. Ancak kullanılan panele dikkat edin va panel tavsiye ederim. Almışken 2k monitör alıp gerekirse 1080p oynarsınız ekran kartının besleyebileceği oyunlarda 2k oynarsınız. Benim tercihim msi oldu. Tasarım, pivot ayarları ve curved olmasından dolayı.
2K monitör de 1080p görüntüyü biraz bulanık yapıyor. Kendi deneyimim ile söyleyeyim bence 2K monitörde 1080p oyun oynanmaz.

240 Hz alırsanız CS:GO, Fortnite gibi oyunlar dışında bir işinize yaramaz. Ekran kartınız 2K'da iyi performans verecektir. Bu yüzden VA panelli 2K 144Hz veya 1080p 144Hz monitör almanızı öneririm. Şu monitörleri tavsiye ediyorum:

1080p 144Hz: Samsung C24FG73
2K 144Hz: MSI Optix MPG27CQ

Son düzenleme:
2K monitör de 1080p görüntüyü biraz bulanık yapıyor. Kendi deneyimim ile söyleyeyim bence 2K monitörde 1080p oyun oynanmaz.
Aynen katılıyorum. Bunun çözümü birçok oyunun grafik ayarında doku çözünürlüğü seçeneği var, çözünürlük 2k seçili iken doku çözünürlüğü full hd seçerek ekran bulanıklaşma derdi olmadan 1080p performsı alınıyor.

240 Hz veya 1080p monitör alma hatasına düşmeyin hocam. AOC AGON AG241QX veya Dell S2417DG modeline bakmanızı tavsiye ederim. MSI'ın MPG27CQ modeline de bakabilirsiniz ama bütçeyi biraz aşıyor sanırım.
Dell S2417DG modelinde color banding sorunu var. Almayınız.

Son düzenleme:
Oyunu daha rahat ve iyi oynamak için 2k monitör almak düşük FPS ve input lag yapacağı için gereksiz. Ama görüntü benim için daha önemli diyorsanız orası ayrı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı