3,5 ay önce temizlenen laptopun işlemcisi 100 dereceyi görüyor

• Konuyu başlatan svr12
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 596
En fazla anakarta zarar verirsiniz, en az plastik segmentlerden bazıları elinizde kalabilir yahut hiçbir şey olmaz.

Peki önceden yaptıktan 2 ay sonra ekranın bozulması benimle alakalı olma ihtimali var mı ve bu termal macun nasıldır

Hocam devre elemanlarına zarar vermezseniz birşey olacağını zannetmiyorum. Katı termal macunları dolapta dondurup kesmek gerekiyor sanırım. Daha önce katı macun kullanmadım ama forumda pump out şikayetinden dolayı alanlar vardı.
Bende hiç duymadım aslında aşağıdaki termal macun iyimidir sizce

Peki önceden yaptıktan 2 ay sonra ekranın bozulması benimle alakalı olma ihtimali var mı ve bu termal macun nasıldır

Bende hiç duymadım aslında aşağıdaki termal macun iyimidir sizce
Hocam bunun için ayrı konu açsanız iyi olabilir ben masaüstü kullandığımdan laptoplarda iyi midir bu macun bilmiyorum. Laptoplarda pump out meselesi yüzünden farklı oluyor almanız gerekenler.

https://www.technopat.net/sosyal/ko...i-performansli-termal-macun-oenerisi.3724995/
Bu konuda dediğim padleri önermişler mesela pump out olmaması için.

Hocam illede macun alıcam diyorsanız da thermalright TF7 gibi yoğun macun alabilirsiniz daha uzun dayanır.

Son düzenleme:
Hocam bunun için ayrı konu açsanız iyi olabilir ben masaüstü kullandığımdan laptoplarda iyi midir bu macun bilmiyorum. Laptoplarda pump out meselesi yüzünden farklı oluyor almanız gerekenler.

Pump out yapmayacak iyi performanslı termal macun önerisi
Bu konuda dediğim padleri önermişler mesela pump out olmaması için.

Hocam illede macun alacağım diyorsanız da Thermalright TF7 gibi yoğun macun alabilirsiniz daha uzun dayanır.

Ya kaliteli olsunda sonradan tekrar yenilerim korktuğum laptopun başına bir şey gelmesi ya da becerememem önceden de yaotım birkaç kere fakat hala aynı korku var en fazla ne olabilirki cihaza.

Ya kaliteli olsunda sonradan tekrar yenilerim korktuğum laptopun başına bir şey gelmesi ya da becerememem önceden de yaotım birkaç kere fakat hala aynı korku var en fazla ne olabilirki cihaza.
En fazla ne olabilir kullanılmaz hale gelir. Verdiğiniz zararın ölçüsüne bağlı ben nereden bilim nasıl bir zarar vercenizi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı