3-5 ay yatar çıkarım!

Benim elimde olsaydı, sınır dışı ederdim böyle tipleri. Böyle tiplerin ülkelere hiçbir faydası olmaz. Boşuna yer ve oksijen israfı.
 
Böylelerini hiçbir şekilde korkutamazsınız. Önemli olan onları bilinçlendirmek, kendi iradeleriyle değişmelerini sağlamak. Yoksa adam 3-5 ay yatar çıkar, onun hesabını da sorar. Hasımlar cezaevine giriyor, çıkınca birbirlerini vurmaya devam ediyor. Hırsız cezaevine giriyor, o süre boyunca hatasını düşünmek yerine çıkınca nasıl vurgun yaparım, zararımı nasıl karşılarım diye düşünüyor. Amacı uğruna intihar saldırısı yapanlar bile var, hadi ölümle korkut bakalım.
Zorbaların korunduğu, tekrar tekrar şans verildiği toplumlarda bunların yaşanması gayet normal.
 
Yav gardaş ben bizim garıya 2 vurarım kışı çıkarırım da sen yapacaksın be? Sen de bul kendine bir garı senin de kafan rahat etsin. Yemek falan yapar, iki tokat atarsın kışı çıkarırsın benle.



Bu olacak en sonunda ülkenin hali.
 
E sonra böyle haberler görünce de nerede adalet diye tweetler atıyorsunuz? Böyle bir şeyin cezası kesinlikle hapis olamaz.

Zaten mantıken adamı öldürsek elimize bir şey geçmez hapise atsak geçmez ama bilim deneylerinde hayvan kullanmak yerine bunları kullanalım işleri bitince idam.
 
Hükümete böyle büyük bir silah vermeniz çok kötü kadınlar bunu suistimal edebilir -ki şu an bile edenler var- o zaman ne olacağını düşünün idam değil daha iyi adalet ve cezalar gelmeli.
 
İdam isteyenleri anlayamıyorum, Amerika'da idam var da ne oluyor suç oranı düşüyor mu ?

Empati kurun, sizin babanız haksız bir iftiraya uğrayıp, idam edilirse, bu olaydan sonra gidip; "İDAM KALDIRILSIN !" dersiniz. Bunu bir hayal ürünü görmeyin, bunun yaşandığı çok fazla hadise var. Ayrıca, idamı Türkiye'de verebilecek hakim yok bence. Kolay bir kaçış yolu.
 
İnsan canı almaya değmez bence idama gerek yok.
Bunlara karşılık yapılabilecek en mantıklı şey yüz binlerce lira para cezası ve en az 30 yıl hapis olmalı. Bunu herhangi bir erkeğe yapsan 30 değil de 15 yıl yatsın atıyorum. Böyle konularda ağır cezalar verilmesinin taraftarıyım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı