3.5 Mbps Upload ile Yayın Yapamama

Nazikk

Decapat
speed test.png
Aldığım internet değerleri bunlar.
Sistemim:
  • Ekran kartı: MSI GTX 1050 2 GB
  • İşlemci: Intel Pentium G4520 3.6GHz
  • RAM: 8
  • SSD: Samsung 128 GB
  • Ana kart: H110m-D
Yayın açtığım zamanlar drop frame %96 %97 oluyor oyun oynanırken ve sağlıklı yayın yapamıyorum
2000 bitrate veriyorum. 30 FPS 720P yayın yapmaya çalışıyorum ancak dediğim gibi sağlıklı yayın yapamıyorum.

İntenetim mi yeterli değil bilgisayar mı yeterli değil doğru ayarı mı vermiyorum? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayıncılıktan anlamam ama daha önce "video rip" yapan biri olarak bitrate fazla geldi bana. 1250-1500 arasına çekiniz. Deneyiniz.

Upload hızınız yeterli. Kasma oluyor ise büyük bir olasılık ile donanım yeterli gelmiyor diye düşünüyorum.

Yayıncılıktan anlamam ama daha önce "video rip" yapan biri olarak bitrate fazla geldi bana. 1250-1500 arasına çekiniz. Deneyiniz.

Upload hızınız yeterli. Kasma oluyor ise büyük bir olasılık ile donanım yeterli geliyor diye düşünüyorum.
1500 bitrate denedim ancak sonuç aynı başka konulara baktığım zaman benim işlemcimi kullananlar rahatlıkla yaptıklarını söylüyolardı yardımcı olduğun için teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı