3.5 milyon TL araba tavsiyesi

Sıfıra yakın istiyorsanız 5.20i bakabilirsiniz, 40 bin civarı kilometrelere A5-6 tavsiye ederim. Sportiflik ve daha temiz olması açısından BMW ve A5 mantıklı ancak A6'nın konforu çok başka. Tercih size kalıyor. SUV tarzda Range dışındakilere bakabilirsiniz, çünkü bu fiyattaki bütün Range'ler yüksek kilometreli ve eğer eski kullanıcısı hor bakmışsa Range saatli bombaya dönüşebiliyor.
 
Elimizde yaklaşık 3.5 milyon TL para var. Az kilometreli modelli araç tavsiyesi verebilir misiniz?

Bu bütçeye daha kaliteli bulamazsınız BMW'den filanda iyi ikisini de bindim.

S90'da çok güzel araç model yeni olsun derseniz çok bir şey kaybetmezsiniz klas bir araba S90 Volvo kaliteside güzel fakat 2.eli yavaştır biraz.

Hocam bende öyle düşünüyorumda araçta pek bir değişiklik göremedim 2015-2016'da aynı 2023üde.
 
Yerinizde olsam tercihimi E-Class’dan yana kullanırdım. Bmw, Mercedes, Audi, Volvo gibi araçlardan bana sırasıyla en zevk verenler
1- Mercedes
2- Audi
3- Volvo
4- BMW
Burada tabii kullanma amacınız ve beklentiniz önemli. Eğer şehir içi kullanacaksanız E200’ün 1.6 motoruna veya benzinli olsun istiyorsanız 520İ-530İ bakın. Uzun yolda sizi tatmin etmesi gerekiyorsa 40 TDI bir Audi sizi uzun zaman idare edecektir. S90 benim tercih edeceğim bir model olmazdı açıkçası.
 
Bu bütçeye daha kaliteli bulamazsınız BMW'den filanda iyi ikisini de bindim.

Hocam bende öyle düşünüyorumda araçta pek bir değişiklik göremedim 2015-2016'da aynı 2023üde.

E200D bende çok beğeniyorum ancak kullandığımda performansı beni çok tatmin etmemişti yoksa içi en göze hitap eden o.

Sıfıra yakın istiyorsanız 5.20i bakabilirsiniz, 40 bin civarı kilometrelere A5-6 tavsiye ederim. Sportiflik ve daha temiz olması açısından BMW ve A5 mantıklı ancak A6'nın konforu çok başka. Tercih size kalıyor. SUV tarzda range dışındakilere bakabilirsiniz, çünkü bu fiyattaki bütün Range'ler yüksek kilometreli ve eğer eski kullanıcısı hor bakmışsa range saatli bombaya dönüşebiliyor.

40 bin kilometrede A6 var mı bu paralara ilan atabilir misiniz?
 
Yerinde olsam 3.5 milyonu 5-6 yaşındaki arabaya bağlamazdım. Araba kullanmasan bile olduğu yerde eskiyen bir şey. Özellikle güneşin altında kaldıysa 5-6 yılda ciddi yıpranıyor. Yüksek segmentte özellikle deri koltuklar bakımsız kaldıysa çatlak içinde oluyor, iç deriler yıpranıyor. O paralara sıfır ayarında 320, 420, E200 falan bulursunuz. A6'nın kasasında 2019 yılından beri en ufak değişiklik yapılmadı. 4 Yıldır aynı kasayla devam ediyor. VAG Bu sene Tiguan ve Passat'ı yeniledi, seneye de Audi'ye el atarlar. Audi modelleri baştan sona yenilenecek tahminen ve yeni kasa çıkınca aracın yaşını da göz önüne alırsak çok ciddi değer kaybı yaşarsınız.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı