3.5 upload ile LOL yayını yapılır mı?

BerkayKayrak

Hectopat
1584831802885.png

Arkadaşlar internetim yukarıda gördüğünüz gibi. Normalde daha yüksek upload alıyorum 3.5'in altına düşmüyor.
Sizce bu internet ile League of Legends, Counter-Strike gibi oyunların yayınını yapabilir miyim?
Yapabilirsem kaç P verebilirim yayının kalitesini?

Bi sorum daha olacaktı bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Ben daha önce OBS'den yayin yapmadım fakat kayıt almayı denedim ben oynarken kasmıyor fakat videoda kasıyor. LOL için OBS ayarı yazdım YouTube'a milyon tane şey çıktı sizin önerebileceğiniz kayıt ve canlı yayın ayarları var mı?

TP-Link modem kullanıyorsa ki şahsen ben kullandım. Ve bu yüzden router aldım. Bandwidth Control yapınca o pingin şaha kalkmıyor. 5-10 arası ping artışı olur. TD-W9973 V3 kullandım. LOL yayınımda 15'den 17 çıkıyordu.
Ek olarak arkadaş Türkiye serverinde oynayacak diye tahmin ediyorum, onun için pek bir sıkıntı olmaz pingin şahlanması imkansız.

Ozaman AMD'nin yayın video işleyicisini kullanabilirsiniz, internette vardır hakkında video.
Umarım öyle olur. Kötü ISS ve dandik modemler ile CS GO oynarken birçok kişi yaşamıştır, değil upload kullanımı sırasında ping çıkması; bir başkası Instagram bile açsa pingler fırlıyor birçok kişide. Bu durum upload sırasında çok daha fena oluyor. Umarım pinginde sorun olmaz yayın yaparken.

Umarım öyle olur. Kötü ISS ve dandik modemler ile CS GO oynarken birçok kişi yaşamıştır, değil upload kullanımı sırasında ping çıkması; bir başkası Instagram bile açsa pingler fırlıyor birçok kişide. Bu durum upload sırasında çok daha fena oluyor. Umarım pinginde sorun olmaz yayın yaparken.

Teşekkür ederim umarım çıkmaz.

Dostum burda bana kızgın atanlar falan var çok komik. Bunlar gerçekler. O internetle üzgünüm yayın yapamazsın. Çöp bir görüntü, yüksek ping alacaksın. Aynı internete sahibiz ne yaptıysam olmadı :) Bende yayın açmayı deniyorum arada da.
Çöp bir görüntü alıyorsan ve pingin yükseliyorsa sen yayın ayarlarını yapamamışsındır. 1080p@60FPS altı yayınlar sana çöp görüntü olarak geliyorsa onu bilemem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı