3.5 yıl kullanılan James Donkey 120 GB SATA 3 SSD deneyimi

Sen güzel şeyler yaşıyorsun kafanda ha ve kurguluyorsun bana da eğlenmek düşüyor tabii.

Eki Görüntüle 1926670

Başkasına niyetle aldım ondan böyle iyi çıktı, kendim için alsam 3-4 saat yaşardı herhalde :D.

Recep beye ulaşın size de helva yollasın. SSD'niz ölmüş hocam. Bu kadar marka savunuculuğu yapmayın. Ucuz etin yahnisi yenmez. Kalite pahalıdır ama her zaman karşılığını alırsınız.

Sen güzel şeyler yaşıyorsun kafanda ha ve kurguluyorsun bana da eğlenmek düşüyor tabii.

Eki Görüntüle 1926670

Başkasına niyetle aldım ondan böyle iyi çıktı, kendim için alsam 3-4 saat yaşardı herhalde :D.

Milletin kronik sorunlu dediği 3 yıllık Adata SU650 bile bundan daha iyi.

Önemli tabii. Sizce ne gibi sorun olur yazma kötü olursa?

Yazma olmazsa sistemine bir şey yüklemeyezsin. Güncelleştirme yaparken sistem mavi ekran verme gibi sorunlar olur. Artık zamanla bir yeni klasör bile açamazsın bilgisayarda. Tabii sizin sistem okumada dim dik ayakta.

James Donkey öven adamın bana dediği laflara bak gülmekten karnıma ağrılar girdi. Test sonuçlarını atar mısın dediğimizde ''nasıl yapacağım, test ne?'' diyorsun, bana ettiğin laflara bak. Utançtan yerin dibine girdim.

Hadi burada test bile yapmayı bilmemene rağmen en yüce insan sensin, al, izle bakalım. Gör SSD'nin ne kadar kaliteli olduğunu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığı test sonucuna bak yazma hızı 56 MB/sn çıkmış, bir de iyi diyor. Kafayı yiyeceğim hahahahahahahahahahahahaha.

Hiçbir şey bilmeden bu kadar bilmiş gibi konuşuyorsunuz ya, şu özgüveniniz beni benden alıyor.

Anlamsız çıldırıyorsunuz. Ben deneyimlerimi yazdım yazma hızının düşük olması normal bence.

Bir sürü FitGirl oyunu kurdum.
Abartısız 100'den fazla format atmışımdır. Mesela dünden bu yana 7 kere format attım, 4 kere Windows, 3 kere Linux kurdum.

Bir de marka övücülüğü yapmıyorum, deneyimlerimi aktarıyorum.

Yazma hızı 56 MB/sn çıkmış, hâlâ burada SSD'nin kalitesini savunuyor. Bir de bizi cahil yerine koyuyor. Adama bak ya, şundaki özgüven bizde olsa yemin ederim hepimiz profesör olur çıkardık. Recep Baltaş'ın her şekilde test ettiği videoyu atıyorum, SSD 3 ayda ölmüş. Cevap veremiyor gülüyor sadece. Yine hakaret ediyor.

SSD'sini sadece çalıştığı için kaliteli sanıyor. Sanki farklı SSD alsa bundan daha kötü sonuçlar elde edecek. Hayatında sadece JD kullanmış, onu iyi sanıyor. Yazık.

Test sonuçlarını at denildiğinde nasıl yapacağım diyen adam gelmiş burada bize sizden iyi biliyorum triplerine giriyor. Yemin ediyorum daha komik bir şey yok. Aşırı utandım.

Son düzenleme:
Yazma olmazsa sistemine bir şey yüklemeyezsin. Güncelleştirme yaparken sistem mavi ekran verme gibi sorunlar olur. Artık zamanla bir yeni klasör bile açamazsın bilgisayarda. Tabii sizin sistem okumada dim dik ayakta.
Evet öyle. Klasörü açmakta, oyun yüklememde sorun yok tabi düşük olduğu için biraz geç
Bugüne kadar hiç mavi ekran almadım. yüklüyor. Mesela Fitgirl'den sekiro indirdim dün 16 dk. içinde yükledi.

Marka övücülüğü asla yapmıyorum, deneyim konusu bu.

Bir de marka övücülüğü yapmıyorum, deneyimlerimi aktarıyorum.
Hayır yapıyorsunuz. SSD'nizin dandik olduğunu kanıtlarıyla atıyoruz, hâlâ bize sizin bir şeyden anladığınız yok, ben daha iyi biliyorum diyorsunuz.

Kanıt olarak attığım Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün test videosuna karşılık ''hahahaha'' ifadesi basıyorsunuz alay edercesine. Bu durumda ölmüş SSD'nizi kaliteli sanmaya ve HDD'den bile daha kötü yazma hızıyla SSD'nizi kullanın ve ''James Donkey iyi mal üretiyor!'' deyin.

Son düzenleme:
Evet öyle. Klasörü açmakta, oyun yüklememde sorun yok tabii düşük olduğu için biraz geç
Bugüne kadar hiç mavi ekran almadım. Yüklüyor. Mesela FitGirl'den Sekiro indirdim dün 16 dakika içinde yükledi.

Marka övücülüğü asla yapmıyorum, deneyim konusu bu.

Zamanla yazması iyice düştüğünde söylediklerimi artık yapamayacaksın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı