3.500 TL monitör dahil sistem önerisi

Teşekkürler gayet iyi fakat tamda aynı fiyata denk gelen:
Daha iyi gibi görünüyor.

Teşekkürler gayet iyi fakat tamda aynı fiyata denk gelen:
Daha iyi gibi görünüyor.

Neresi daha iyi 11 senelik işlemci yanına tarihi eser ekran kartı ve ışıklı mışıklı kasa mı? Bu tarz ilanlara itibar etmeyin tarihi eser parçaları yeni kasaların içine monte dip bilmeyen insanlara satıyorlar.

Neresi daha iyi 11 senelik işlemci yanına tarihi eser ekran kartı ve ışıklı mışıklı kasa mı? Bu tarz ilanlara itibar etmeyin tarihi eser parçaları yeni kasaların içine monte dip bilmeyen insanlara satıyorlar.
Bipmiyordum aydınlattığınız için teşekkürler i7 işlemcinin iyi olduğunu düşünmüştüm ben pek anlamam öyle işlerden :D

Bipmiyordum aydınlattığınız için teşekkürler i7 işlemcinin iyi olduğunu düşünmüştüm ben pek anlamam öyle işlerden :D

Şöyle kısaca açılayayım işlemci firmaları her sene işlemcilerini günceller her sene piyasaya yeni seri bir işlemci çıkar. O söylediğiniz işlemci 1. nesil i7 işlemci yani taa 2009 da piyasaya çıkmış yani 12 sene olmuş o işlemci piyasaya çıkalı. Fakat bu işlemcilerin bu sene 11.nesli çıktı piyasaya yani her i7 olan işlemci iyi değil.

Merhaba, ben bir masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. 3500 TL altı bir hazır sistem arıyorum, monitör ve ekran kartı dahil. Red Dead Redemption 2, Mount and Blade Bannerlord gibi oyunları normal grafiklerde oynatacak bir bilgisayar arıyorum.

İmkiansiz kısaca imkiansiz monitörü unut ve APU sistem topla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı