3.500 TL'ye GameSir Cyclone 2 alınır mı?

Bütçe
3500
Ben herhangi bir sorun yaşamadım hocam. Sadece aldığım ilk üniteden şarj standı manyetik olarak çekmiyordu aldığım site bana yeni ürün gönderdi o zamandan beri sorun yaşamıyorum

Ben herhangi bir sorun yaşamadım hocam. Sadece aldığım ilk üniteden şarj standı manyetik olarak çekmiyordu aldığım site bana yeni ürün gönderdi o zamandan beri sorun yaşamıyorum.

Şimdi insan bu kadar para vermişken sorunlu bir ürün gelsin istemiyor. Bende kronik sorununu bildiğim halde almaya çalışıyorum. Herhangi bir sorunda umarım Gizala yardımcı olur direkt kendi sitelerinden alacağım.

Son düzenleme:
Yardımcı olurlar diye düşünüyorum hocam, kendilerinden iki kez alışveriş yaptım ikisinde de çok yardımcı oldular bana. Kendilerinden aldığım bir gamepadi çok beğenmemiştim, farklı bir model ile değişim istedim. O konuda bile yardımcı oldular zamanında.

Umarım dediğiniz gibi olur. Yorumlarınız için teşekkürler.

@SensOuma Ürünü aldın mı bilmiyorum ama Cyclone 2 bugün elime ulaştı ve cidden beğendim. Işıklarını aktif olarak kullanmıyorum ama senin mesajın aklıma geldiği için denemek istedim ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Kolu henüz 1-2 saat kullanabildim ama yine de sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin.

Bu arada triggerlardaki mouse switch özelliği gerçekten güzelmiş, yarış oyunlarından çok platform ve souls oyunları oynadığım için ayrı keyif veriyor o şekilde kullanmak.

Aldım gelmesini bekliyorum. Hangi rengini tercih ettiniz onu merak ettim. Ekstra olarak acaba ürün için güncellemeleri nereden yapacağız? Çünkü bu ışık sorununun yazılımsal olduğu ve kurduğumuz sürüme göre bozulup bozulmadığını okumuştum. Siz ürünü aldıktan sonra uygulamasını kurup cihazı güncellediniz mi?

Siyah renk aldım hocam, güncelleme işi basit. Microsoft Store dan Gamesir Connect uygulamasını yüklüyorsun. Sonra kol çalışır vaziyetteyken uygulamaya gir, zaten otomatik olarak görecek kolu. Sağ üstte küçük bir firmware update butonu olacak, ona basman yeterli olur.

Siz ürünü aldıktan sonra uygulamasını kurup cihazı güncellediniz mi?
Ben kolu arkadaşımdan aldığım için geldiğinde günceldi zaten.

Ben de Cyclone 2 kullanıyorum. Daha önce başka bir konuda aydınlatma sorunu yaşadığımı söylemiştim. O dönem bunu gamesir'ün destek hesabına yazmıştım ve yazılımsal bir sorun olduğunu, kısa sürede düzeltileceğini söylemişlerdi. Yüksek parlaklığa aldığımda animasyonlar karışıyor ve rastgele renkler yanmaya başlıyordu. Şu an V1.1.8 sürümünü kullanıyorum. Size doğru bilgi vereyim diye az önce tüm animasyonları ve ve parlaklıkları denedim bir sorun yok.
Kolun sağ ve sol aydınlatmaları, ortadaki halka aydınlatma ve mod seçimini gösteren tire şeklindeki aydınlatmalar farklı renk ve parlaklıkta ayarlanabiliyor. Stickler biraz kirli ama kusura bakmayın.

Yok hocam ne kusuru vakit ayırıp yazmanız yeterli. Uygulamayı Microsoft Store üzerinden kurmayın diye bir yazı okumuşum siz nereden kurdunuz? Ve direkt yazılım güncellemesi yapmalı mıyım?

Ürün elime ulaştı daha kullanmadım sadece gamepadi çıkardım RT tuşunda sonuna kadar basıp bıraktığımda bir yapışkan sesi geliyor LT yani diğer tuşta tok bir ses geliyor. Basış hissiyatına bir etkisi yok ama sesi bildiğimiz yapışkan sesi. İade etmeyi düşünmüyorum, kullanayım diyorum açıkçası ama sizce ne yapmalıyım?

Denedim hocam ama bende herhangi bir yapışkan sesi gelmedi, kullanırken sizi çok rahatsız etmiyorsa bence kalabilir ama diyorsan ki rahatsız oluyorum satıcıyla bir iletişime geç derim gizaladan aldıysan eğer kendi sitelerinde canlı destek vardı, oradan ulaşabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…