3.500 TL'ye GameSir Cyclone 2 alınır mı?

Bütçe
3500
Teşekkürler. Almaya çalışıyorum ama bir türlü alamıyorum sürekli hata veriyor yarın tekrar deneyeceğim.

Siz ışık sorununu yaşamış mıydınız acaba? Ya da yaşadığınız bir sorun var mıydı?
Ben herhangi bir sorun yaşamadım hocam. Sadece aldığım ilk üniteden şarj standı manyetik olarak çekmiyordu aldığım site bana yeni ürün gönderdi o zamandan beri sorun yaşamıyorum

Ben herhangi bir sorun yaşamadım hocam. Sadece aldığım ilk üniteden şarj standı manyetik olarak çekmiyordu aldığım site bana yeni ürün gönderdi o zamandan beri sorun yaşamıyorum.

Şimdi insan bu kadar para vermişken sorunlu bir ürün gelsin istemiyor. Bende kronik sorununu bildiğim halde almaya çalışıyorum. Herhangi bir sorunda umarım Gizala yardımcı olur direkt kendi sitelerinden alacağım.

Son düzenleme:
Şimdi insan bu kadar para vermişken sorunlu ürün gelsin istemiyor. Bende kronik sorununu bildiğim halde almaya çalışıyorum. Herhangi bir sorunda umarım Gizala yardımcı olur direkt kendi sitelerinden alacağım.

Buradan:
Yardımcı olurlar diye düşünüyorum hocam, kendilerinden iki kez alışveriş yaptım ikisinde de çok yardımcı oldular bana. Kendilerinden aldığım bir gamepadi çok beğenmemiştim, farklı bir model ile değişim istedim. O konuda bile yardımcı oldular zamanında.

Yardımcı olurlar diye düşünüyorum hocam, kendilerinden iki kez alışveriş yaptım ikisinde de çok yardımcı oldular bana. Kendilerinden aldığım bir gamepadi çok beğenmemiştim, farklı bir model ile değişim istedim. O konuda bile yardımcı oldular zamanında.

Umarım dediğiniz gibi olur. Yorumlarınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı