3.7 kilo verdim

Ayrıca kuruyemiş hiç yemeyin derim çok kalori içeriyor.

Protein ağırlıklı gidiyorum zaten. Gün içinde almam gereken yağ ve karbonhidrat miktarını yarıya indirip, proteini arttırdım .

Yavaş vermen daha sağlıklı, spor yapman da vücudun oturmasına yardımcı olur. Hızlı kilo verme beraberinde bayağı bir sarkma getiriyor. Ben 4-5 ay gibi bir sürede 25 kilo civarı vermiştim yani o vücudu geri dolduracağız diye yıllarca spor salonuna gidip vücut geliştirmeciye dönmüştüm, çenem göğüs kaslarıma değiyordu.

Tabii en sonunda baktım Hulk olacağız gittim jinekomasti ameliyatı oldum, memelerde sarkma olursa istediğin kadar çalış gitmiyor.

Hocam kalorı kısıp yeterli protein yapıp spor yaparsanız daha iyi olur

Protein ağırlıklı gidiyorum zaten. Gün içinde almam gereken yağ ve karbonhidrat miktarını yarıya indirip, proteini arttırdım .
Protein sütlerinden alabilirsiniz onlarda bayağı var, fakat 350 ML olan sek olanı tercih etmelisiniz diğeri hem şekerli hem de 500ML olmasına rağmen daha az protein var.

Ek olarak yediğim şeylerden vazgeçmedim. Fakat gramajlar ve tüketme günlerim değişti.
Eskiden 3 dev bardak kola içerken şu an 1 su bardağına kadar düşürdüm ve haftada 3 bardak limit koydum (dün 1 kez içtim daha da içmedim).

Toplam 1000 kaloriyi geçmediği sürece istediğim her şeyden (cips, ekmek, makarna hariç) yiyorum.

Şu an vücudun su ve ödem atıyor sen hızlı kilo verdiğini sanıyorsun. Hiç sağlıklı değil günde 1000 kalori. Eğer böyle devam edersen elden ayaktan düşersin ve verdiğin kiloyu en kısa sürede fazlası ile alırsın.

2.hafta diyetimi bir tık gözden geçirerek fit tarifleri uygulamayı düşünüyorum.

Beyaz ekmek ile şekeri komple çıkarırsan rahat edersin. Diet kola benim favorimdir kilo verirken de günde bir litreyi dikiyordum olumsuz etkisi olmuyor.

Ben tatlıyı, şekeri, ekmeği, paketli ürünleri komple kestim daha sağlıklı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…