Şu an annem de babam da kilo veriyor bu sebeple son zamanlarda iyice araştırdım. En basit tavsiyem, karbonhidrat ve yağı azaltıp protein yemeye öncelik vermeniz. Ve bol bol su için. Verdiğiniz kilolar için tebrikler, umarım hedefinize en kısa sürede ulaşırsınız.![]()
Önceden 117.5 kiloydum, şu an 113.8'e kadar ilerledim. Sadece kalori kısarak yaptım. Günde 1000 kalori limiti koydum ve o şekilde ilerliyorum. Yediklerimin porsiyonlarını 1000 kaloriyi doldurmayacak şekilde limitleyince ilerleme katettim.
Ana hedefim 80 kilo.
Protein sütlerinden alabilirsiniz onlarda bayağı var, fakat 350 ML olan sek olanı tercih etmelisiniz diğeri hem şekerli hem de 500ML olmasına rağmen daha az protein var.Protein ağırlıklı gidiyorum zaten. Gün içinde almam gereken yağ ve karbonhidrat miktarını yarıya indirip, proteini arttırdım.
Önceden 117.5 kiloydum, şu an 113.8'e kadar ilerledim. Sadece kalori kısarak yaptım. Günde 1000 kalori limiti koydum ve o şekilde ilerliyorum. Yediklerimin porsiyonlarını 1000 kaloriyi doldurmayacak şekilde limitleyince ilerleme katettim.
Ana hedefim 80 kilo.
Şu an vücudun su ve ödem atıyor sen hızlı kilo verdiğini sanıyorsun. Hiç sağlıklı değil günde 1000 kalori. Eğer böyle devam edersen elden ayaktan düşersin ve verdiğin kiloyu en kısa sürede fazlası ile alırsın.
Ek olarak yediğim şeylerden vazgeçmedim. Fakat gramajlar ve tüketme günlerim değişti.
Eskiden 3 dev bardak kola içerken şu an 1 su bardağına kadar düşürdüm ve haftada 3 bardak limit koydum (dün 1 kez içtim daha da içmedim).
Toplam 1000 kaloriyi geçmediği sürece istediğim her şeyden (cips, ekmek, makarna hariç) yiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.