3.7 kilo verdim

Senin bildiğin, araştırdığın halin bu ise vah bilmediğin haline 😂. Tabii ki gidip sana makale yazmak ile uğraşacak değilim. Uzmanlar, diyet kolanın sağlığa zararlı yönleri hakkında uyardı. Bir kaynaktan atmasam nereden biliyorsun diyecektin. Rabbim kimseye cahil özgüveni vermesin. Bir litre Coca-Cola Zero, 96 mg kafein içerir.[7] ek olarak, yapay tatlandırıcılar kullanılır. ABD'de buna aspartam ve asesülfam potasyum dahildir. Bununla birlikte, kullanılan tatlandırıcılar ve koruyucuların kesin kombinasyonu pazardan pazara değişmektedir.[8]
Aynen aspartam yok kanka Amerika'nın oyunları. He bu arada asülfam ve sukraloz da yapay tadlandırıcı hadi benden öğrenmiş ol.

O kadar kilolu değilsen daha yağ yakmaya çalışmana gerek yok zaten bir yerden sonra yağ yakman için anabolik steroid ve yağ yakıcılar alman gerekir.

ABD'de buna aspartam ve asesülfam potasyum dahildir. Diyor :)

ABD'de buna aspartam ve asesülfam potasyum dahildir. Diyor :)

Asülfam potasyum bağırsaktaki şeker emilimini arttırır. Vücut tatlşı bir şeyi vücuda aldığını sanıp insülin'i yükseltir. İnsülin bazal düzeyini %114-120 arası arttırır. He ABD için yazıyor diyorsun ya bir de. Avrupa'da zaten E950 diğer bölgelerde ace-k şeklinde yazılıyorlar. Okuyorsun bari açıp makalenin tamamını oku 🙂. Okumak ve okuduğunu anlamak çok farklı şeyler.

Senin bildiğin, araştırdığın halin bu ise vah bilmediğin haline 😂. Tabii ki gidip sana makale yazmak ile uğraşacak değilim. Uzmanlar, diyet kolanın sağlığa zararlı yönleri hakkında uyardı . Bir kaynaktan atmasam nereden biliyorsun diyecektin. Rabbim kimseye cahil özgüveni vermesin. Bir litre Coca-Cola Zero, 96 mg kafein içerir.[7] Ek olarak, yapay tatlandırıcılar kullanılır. ABD'de buna aspartam ve asesülfam potasyum dahildir. Bununla birlikte, kullanılan tatlandırıcılar ve koruyucuların kesin kombinasyonu pazardan pazara değişmektedir.[8]
Aynen aspartam yok kanka Amerika'nın oyunları. He bu arada Asülfam ve sukraloz da yapay tadlandırıcı hadi benden öğrenmiş ol.

İşin komik yanı attığın linkteki araştırmalar bile "iddia edildi, yol açabilir" şeklinde kesin bir sonuca varılmamış ve tahminler üzerinden yürütülmüş. Bilimsel geçerliliği bile yok. Canı sıkılan araştırma yapsın geçsin, zaten en altında da ne diyor günde litrelerce içmiyorsanız sıkıntı yok. O bile nereden baksan plot twist. Ek olarak Amerika'da yaşamadığımız için aspartam yok evet daha iki mesaj önce aspartam aspartam diye çığıran sendin ne oldu? Yapay tatlandırıcı dediğin doktorlar tarafından diyabet hastalarına da veriliyor onu ne yapacağız?

Konu sahibi şurada 2-3 kilo verecek, günde 3 bardak şekerli kolayı da 1 bardak şekersize düşürecek "içme diyabet olursun, kanser olursun" bu nedir arkadaş? Az rahat olun böyle ömür geçmez.

İşin komik yanı attığın linkteki araştırmalar bile "iddia edildi, yol açabilir" şeklinde kesin bir sonuca varılmamış ve tahminler üzerinden yürütülmüş. Bilimsel geçerliliği bile yok. Canı sıkılan araştırma yapsın geçsin, zaten en altında da ne diyor günde litrelerce içmiyorsanız sıkıntı yok. O bile nereden baksan plot twist. Ek olarak Amerika'da yaşamadığımız için aspartam yok evet daha iki mesaj önce aspartam aspartam diye çığıran sendin ne oldu? Yapay tatlandırıcı dediğin doktorlar tarafından diyabet hastalarına da veriliyor onu ne yapacağız?

Konu sahibi şurada 2-3 kilo verecek, günde 3 bardak şekerli kolayı da 1 bardak şekersize düşürecek "içme diyabet olursun, kanser olursun" bu nedir arkadaş? Az rahat olun böyle ömür geçmez.

Adam 113 kilo 2-3 kilo verecek diyorsun komiksin. Light Kola'da aspartam var Zero'da belirttiklerin var. Ama belirttiklerinde zaten masum şeyler değil. Şekeri bir an da kesemeyecek insanlara veriliyor tadlandırıcı tablet tarzı şeyler zaten doktorlarda onu bir anda kesemeyecek insanlara veriyor. Bu kafa ile ömür geçmez. Şundan bir şey olmaz bu bana bir şey yapmadı kahvehane ağızı ile devam et sen yeter ki bilmediğin şeyleri kimseye önermez. Bir üstte ki mesajı oku şimdi tekrar sana açıklayamam bahsettiğin maddelerin zararlarını. Kendinde bilmediğin için gidip okumuşsun ama bambaşka yerlerinden analamışsın.

Adam 113 kilo 2-3 kilo verecek diyorsun komiksin. Light Kola'da aspartam var Zero'da belirttiklerin var. Ama belirttiklerinde zaten masum şeyler değil. Şekeri bir an da kesemeyecek insanlara veriliyor tadlandırıcı tablet tarzı şeyler zaten doktorlarda onu bir anda kesemeyecek insanlara veriyor. Bu kafa ile ömür geçmez. Şundan bir şey olmaz bu bana bir şey yapmadı kahvehane ağızı ile devam et sen yeter ki bilmediğin şeyleri kimseye önermez. Bir üstte ki mesajı oku şimdi tekrar sana açıklayamam bahsettiğin maddelerin zararlarını. Kendinde bilmediğin için gidip okumuşsun ama bambaşka yerlerinden analamışsın.

Sen de Facebook dayısı gibi her önüne gelen linki okumadan atıyorsun, hayır ben okuyorum iddiaların komikliğini buraya yazmak için. Bu kadar evhamlıysan dağa çık fasulye ek ne diyeyim sokakta soluduğun egzoz gazı bile kanserojen. Ben 25 kilo verirken de içiyordum şekersiz kolayı şimdi de içiyorum.

Konu sahibi de kola içmeyi seviyorsa alternatifi şekersiz koladır, ne gidip popülist gibi su iç, milli içeceğimiz ayranı iç diyeceğim. Canı çekiyorsa kararında içecek ne yapacak, adam zaten kilo vermeye uğraşıyor bir de iradesini oraya mı zorlasın her şeyin bir zamanı var. İnsan vücudu bırakıldıktan sonra her şeyi tolere eder ve kendisini temizler, yalnızca hormonal kimyasallar kalıcı hasar bırakır bunu da öğrenmiş ol.

Yediklerimden kısıp denemek istedim ve sonuç 1000 kaloriden az sayıya denk geliyor. Benim almam gereken 2800 kalori, amacım kalori açığı yapmak.

Hocam bir dakika 2800 kaloriye 1800 kalori açığı mı koydunuz? Bu çok kötü bir değer en fazla 500 bilemedin 800 kalori açık bırakmalısınız. 2000 kalori alıp kardiyo yapmak daha mantıklı ve sağlıklı.

Varsa bisiklet yoksa yürüyüş. Göbeği bilmem ama bacaklar için etkili.

Hayır değil çok ufak bir bacak kası desteği sağlayacaktır, ancak bacağı eritmeyecektir. Bölgesel erime diye bir şey bilimsel olarak yoktur.

Sen de Facebook dayısı gibi her önüne gelen linki okumadan atıyorsun, hayır ben okuyorum iddiaların komikliğini buraya yazmak için. Bu kadar evhamlıysan dağa çık fasulye ek ne diyeyim sokakta soluduğun egzoz gazı bile kanserojen. Ben 25 kilo verirken de içiyordum şekersiz kolayı şimdi de içiyorum.

Konu sahibi de kola içmeyi seviyorsa alternatifi şekersiz koladır, ne gidip popülist gibi su iç, milli içeceğimiz ayranı iç diyeceğim. Canı çekiyorsa kararında içecek ne yapacak, adam zaten kilo vermeye uğraşıyor bir de iradesini oraya mı zorlasın her şeyin bir zamanı var. İnsan vücudu bırakıldıktan sonra her şeyi tolere eder ve kendisini temizler, yalnızca hormonal kimyasallar kalıcı hasar bırakır bunu da öğrenmiş ol.
Ben burda bir şey savunmuyorum fakat hiç içmemekten iyi olmadığı kesin.
Kendim 6 yıldır asitli içecek ve 1-2 yıldır abur cubur tüketmiyorum ve bir zararı yok aksine faydalı.

Güzel bir ilerleme olmuş, umarım devamını getirirsin. Şahsen 2-3 kilo verdikten sonra çok iradesiz davranıp aşırı abur cubur yemeye başlıyorum. Günde 1000 kalori çok az olmuş, biraz daha yavaş verebilirsiniz belki 1500 kalori civarı yiyip. Diyetisyen değilim tabi ama sağlıksız kilo vermenizden daha iyidir diye düşünüyorum, özellikle büyük miktarda kilo veriyorsanız organlarınıza zarar verebilir veya besinsiz kalabilirsiniz. Bu yüzden diyetisyene başvurun derim ya da hiç yoksa vitamin desteği vs. alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı