3.7 kilo verdim

@394919 copy paste ve kalınlı, inceli yazıyla neyi anlatmaya çalışıyorsun Facebook dayısı gibi anlamadım ki. Aspartam neymiş, hangi ürünlerde aspartam varmış ve asesülfam k & suklaroz ile arasındaki farkı neymiş öğren, araştır oku, öyle gel.

Coca-Cola Zero'da aspartam bile yok hey gidi. Aslında fare kanı falan varmış diyorlar ondan içmesin bir de Coca-Cola'yı tersten yazınca Muhammed falan yok diyormuş, çok kötü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yarın sabaha bundan düşünüyorum. Hiç kahvaltı yapmıyorum hafta içi. Güzel olacağını düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yarın sabaha bundan düşünüyorum. Hiç kahvaltı yapmıyorum hafta içi. Güzel olacağını düşünüyorum.

Hocam kahvaltıyı asla eksik etmeyin kilo vermek isteseniz bile.

İnsaın iradesine bağlı biraz, ama ben çok katı davranıyorum ve başladığımdan beri ağzıma paketli ürün sürmedim.

Kişiden kişiye göre değişir tabii.

Paketli ürün kullanmaman güzel bir şey paketli her şey raf ömrü için kimyasal içerir. Sen bu şekilde devam et ama gün içinde tükettiğin kalori miktarını yükselt. İnsülin direncin mahvolur bir yükselip bir inerek. Bol bol su tüket. 10-20 kilodan sonra vücutta ödem vs kalmayacağı için yağlardan yakmaya başlarsın. Sen pes etmeden devam et çünkü o kadar kolay gitmez yağlar ayda 3-4 kilo vermen senin için en sağlıklısı olur bu belirttiğim evrelerden sonra.

Bende yanlış anlamış olabilirim hocam kusura bakmayın:)
Yok hocam ne kusuru yanlışı düzeltmek kötü bir şey değil ki.

Paketli ürün kullanmaman güzel bir şey paketli her şey raf ömrü için kimyasal içerir. Sen bu şekilde devam et ama gün içinde tükettiğin kalori miktarını yükselt. İnsülin direncin mahvolur bir yükselip bir inerek. Bol bol su tüket. 10-20 kilodan sonra vücutta ödem vs kalmayacağı için yağlardan yakmaya başlarsın. Sen pes etmeden devam et çünkü o kadar kolay gitmez yağlar ayda 3-4 kilo vermen senin için en sağlıklısı olur bu belirttiğim evrelerden sonra.
Hocam benim yağ yakmam zor biraz çünkü yağ ağırlığım 6-7 kilo bir şey.

@394919 copy paste ve kalınlı, inceli yazıyla neyi anlatmaya çalışıyorsun Facebook dayısı gibi anlamadım ki. Aspartam neymiş, hangi ürünlerde aspartam varmış ve asesülfam k & suklaroz ile arasındaki farkı neymiş öğren, araştır oku, öyle gel.

Coca-Cola Zero'da aspartam bile yok hey gidi. Aslında fare kanı falan varmış diyorlar ondan içmesin bir de Coca-Cola'yı tersten yazınca Muhammed falan yok diyormuş, çok kötü.

Senin bildiğin, araştırdığın halin bu ise vah bilmediğin haline 😂. Tabii ki gidip sana makale yazmak ile uğraşacak değilim. Uzmanlar, diyet kolanın sağlığa zararlı yönleri hakkında uyardı . Bir kaynaktan atmasam nereden biliyorsun diyecektin. Rabbim kimseye cahil özgüveni vermesin. Bir litre Coca-Cola Zero, 96 mg kafein içerir.[7] Ek olarak, yapay tatlandırıcılar kullanılır. ABD'de buna aspartam ve asesülfam potasyum dahildir. Bununla birlikte, kullanılan tatlandırıcılar ve koruyucuların kesin kombinasyonu pazardan pazara değişmektedir.[8]
Aynen aspartam yok kanka Amerika'nın oyunları. He bu arada Asülfam ve sukraloz da yapay tadlandırıcı hadi benden öğrenmiş ol.

Yok hocam ne kusuru yanlışı düzeltmek kötü bir şey değil ki.

Hocam benim yağ yakmam zor biraz çünkü yağ ağırlığım 6-7 kilo bir şey.

O kadar kilolu değilsen daha yağ yakmaya çalışmana gerek yok zaten bir yerden sonra yağ yakman için anabolik steroid ve yağ yakıcılar alman gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı