3.70 Upload ile Yayın Yaparken Kasıyor

TlgDyr

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi sorunum canlı yayın yaparken karşıya giden görüntünün kasarak aktarılması. 720P veriyorum fakat görüntü hem bulanık hem de kasarak ilerliyor oyun içinde herhangi bir aksaklık yok. OBS'de birkaç ayar kurcaladım fakat çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem:
. Ryzen 5 2600X
. 16 GB RAM
. RTX 2060
. Windows 10 Pro - 1903 64 Bit
. İnternet Verisi:
. 93Mbps - 3.70Mbps

Son düzenleyen: Moderatör:
OBS ayarlarınız nasıl tam olarak. 3.7 upload ile 2700 veya daha aşağısı ile deneyin. Tam 3700 veya yakın bir değer seçiyorsanız donması normal. Çünkü upload değerini yüksek tuttuğunuz da bağlantıda hafif bir stabilite sorunu olduğunda yayın donar. Ayrıca tüm internet kaynagini bir uygulamaya verdiğinizde diğer uygulamalar bağlantıdan mahrum kalır bu da diğer her şeyde gecikmeye neden olur.

OBS ayarlarınız nasıl tam olarak. 3.7 upload ile 2700 veya daha aşağısı ile deneyin. Tam 3700 veya yakın bir değer seçiyorsanız donması normal. Çünkü upload değerini yüksek tuttuğunuz da bağlantıda hafif bir stabilite sorunu olduğunda yayın donar. Ayrıca tüm internet kaynagini bir uygulamaya verdiğinizde diğer uygulamalar bağlantıdan mahrum kalır bu da diğer her şeyde gecikmeye neden olur.
Aslında 2800-3000 veriyorum.

Dediğim oyun modunu kapattın mı?
Aynı durumdan bende muzdaribim. Söylediğiniz oyun modu kısmını tam olarak nerden kapatıyoruz ? Maalesef sadece bunu diyor.
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı