3 ayda fitness ile kilo verme

YusaES

Hectopat
15 yaşındayım 1.93 boyundayım ve 143 kiloyum. Okullar bitince Fitness'e yazılmayı düşünüyorum. 3 ayda ne kadar kilo verebilirim sizce? İdeal kilomu araştırdığımda 89 kilo olduğunu öğrendim. 3 ayda 89 kiloya düşemem ama düşebildiğim kadarını düşmeye çalışacağım :)

Ne yiyip içiyon kanka, nasıl 15 yaşında 2 metresin? Sıkı çalışırsan 20 kilo verirsin, benim gibi.

İdeal kilo diye bir şey yoktur, ideal kilo aralığı vardır boyundan 100 çıkarıp 8 ekle ve 8 çıkart 93+8=101 93-8=85 gibi. 85-101 senin ideal kilo aralığın. Neden bu kadar fazla çünkü boyun çok uzun.

Ne yiyip içiyon kanka, nasıl 15 yaşında 2 metresin? Sıkı çalışırsan 20 kilo verirsin, benim gibi.

Normal yemekler yedim kanka bende niye bu kadar uzunum diye düşünmüştüm küçükken :D
İdeal kilo diye bir şey yoktur, ideal kilo aralığı vardır boyundan 100 çıkarıp 8 ekle ve 8 çıkart 93+8 = 101 93-8 = 85 gibi. 85-101 senin ideal kilo aralığın. Neden bu kadar fazla çünkü boyun çok uzun.

Daha önce bu konuda çok araştırma yapmadığım için bilmiyordum teşekkürler. Vallahi kara kara düşünüyordum 89 kiloya nasıl düşeceğim diye :D

Doğru antreman programı, doğru beslenme, düzgün uyku, kardiyo ve kalori hesabınızı takip ederek kalori açığı oluşturursanız kilo verebilirsiniz. Hedefiniz olan kiloyu demiyorum ama normal bir kilo miktarı. Önemli olan sarkmadan sıkı bir görünüm elde ederek kilo düşmek ve kas kütlesini arttırmak.

3 Ayda kendini sınırlama okula giderkende sporunu yapabilirsin bir anda vermek yerine uzun vadede altyapinı hazırlarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı