3 ayda nasıl kilo verebilirim?

İyi akşamlar, perşembeyi de sayarsak 1 haftadır düzenli 1 set yapıyorum sabahları. Bugün sabah yapamadım akşam yapayım dedim başka videolara baktım ve o attığınız abinin bacak kalça, karın ve bir tane daha karın videosunu izledim ve hepsini yaptım. 2. den sonra terlemeye başladım ama yine de yaptım artık sabahları yulaf yiyeceğim.
Tebrik ederim, başarılarınızın devamını dilerim epey iyi olmuş. Sakın yulafı sade yemeyi düşünmeyin, YouTube'den bakarsınız. Muzlu olabilir, muzlu da sevmezsen muzlu ve ballı yaparsın ama bal şekerli olduğundan çok az katmalısın. Sıcak suyu döküyorsun sonra, bilirsin sanırım. :D Başarılar.

Tebrik ederim, başarılarınızın devamını dilerim epey iyi olmuş. Sakın yulafı sade yemeyi düşünmeyin, YouTube'den bakarsınız. Muzlu olabilir, muzlu da sevmezsen muzlu ve ballı yaparsın ama bal şekerli olduğundan çok az katmalısın. Sıcak suyu döküyorsun sonra, bilirsin sanırım. :D Başarılar.
Ben geçen denemiştim ama nasıl ölçüldüğünü bilmiyordum. Gevrek gibi doldurdum ağzına kadar yiyorum yiyorum bitmiyordu. Aslında kaşık kaşık konuyormuş. Şimdi kakaolu ceviz karışımlı yulaf yiyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı