3 ayda sıfırdan YKS için bir şeyler yapılabilir mi?

Tony Stark falan olması lazım 3 ayda başarılı olmak için.

Senin olayını da çözemedim de neyse :D

 
Kırık değilken ilk seferde neden yapmadınız? Bana sanki hala kendinizi avutuyormuşsunuz gibi geliyor.
Çalışmadım doğru düzgün çünkü o yüzden. Sonuç malum sayısalda 560 bin, EA'da 240 bin, sözelde 18 bin geldi. Az bir şey daha çalışsaydım belki EA'da 100 bini zorlardım ama temelim yoktu. AYT yapamadım o yüzden.
 
Biraz geç kaldım biliyorum ama hiç yoktan bir şeyler denemek istiyorum. 3 ayda düzenli çalışma ile Akdeniz Üniversitesi'nde düzgün bir bölüm tutturabilir miyim? Temelim vs. yok.

Çok teşekkürler. Elimden geleni yapacağım.

Kanka sana tavsiyem yap TYT 600k küsur Kocaeli Mersin İzmir gibi yerlerde Denizcilik bölümleri yaz. Hatta Deniz ulaştırma işletme en iyisi. 2 yılın sonunda 3000 GT (grosston) gemilere kaptanlık yapabileceksin. Karadan bağlantım kopmasın diyorsan da yine 2 yıllık ön lisans olarak Deniz ve liman işletmeciliği öneririm. Onda da 500 GT ehliyet ile tekne turu yapabilyorsun güneyde. Günlük 50K civarı ciro yaptıklarını duymuştum, tavsiye ederim.
 
Hayır şimdi aktif matematiği çözüyorum bitirince TYT'ye başlayacağım. Asıl hedefim seneye zaten.

Hacı ben anlamadım senin matematik temeli bayağı sıfırken nasıl sayısalda 560 EA'da 240 yaptın? Noldu kafanı bir yere çarptın da bütün bildiklerini mi unuttun sen niye temel atmaya uğraşıyorsun hala.
 

Geri
Yukarı