3 ayda TYT biter mi?

Yaaaa... İyi inşallah ben de yaparım malum hayal hayattır yapamazsam çok üzülürüm
Benimde ilgimi çekiyor hem de nasıl inşallah hemşire olurum hayalimi gerçekleştirmeden ölmem mümkün olmayacak çok inatciyimdir fakat sorun olarak duygusallık yüzde 99 off çok geç kaldım çok Allah'ım sen yardım et

Son düzenleme:

Merak etme düzgün çalışmayla olursun fakat Sosyal ve Matematiği toparlaman gerek yoksa çok zor. Sosyale önem vermelisin çünkü diğer rakiplere sosyalden fark atacaksın. Matematik zaten olmazsa olmaz gibi bir şey. Evet Anadolu lisesine gidiyorum

Teşekkür ederim moralin için... Bu siteyi nereden buldum bilmiyorum ama güzel yermiş bayaa... En azından bazıları bilmiyor bunu ben de Instagram'ı bir süredir dondurmuştum güzel oldu ya sessiz sakin. Bu arada senin ismin nedir?

Yiğit. Senin ki ne?

Merhabalar bende bu sene YKS'ye gireceğim ama yalnız 0'ım. Sadece TYT'ye gireceğim. TYT'yi nasıl 3 ayda bitirebilirim.

Merhabalar bende bu sene YKS'ye gireceğim ama yalnız 0'ım. Sadece TYT'ye gireceğim. TYT'yi nasıl 3 ayda bitirebilirim.
Üzgünüm ama sana verebileceğim taktik maalesef diğer seneye tekrar çalışman olacak 0 isen 3 ayda zor yetiştirirsin

Merhaba hocam, kaç sıralama yaptınız? Hedefinze ulaşabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…