3 ayda YKS için ne yapılabilir?

Eskiden ders çalışıyordum dediğin için öyle öneriler yapmaya gerek duymadım kendini ve hedefini zaten biliyosundur ona göre çalışabilirsin matematikte basit konulara çalışıp 5 net bile olsa alirsin.
O öğrenciler Valorant Secure Boot hatası bunun gibi boş konularda takılmıyordur. Ders hakkında bilgi alışverişi yapıyorlardır.

Bizden ne bekliyorsun dostum matematik dışında iyiyim diyorsun bu ne demek oluyor? Matematik çalışman gerekiyor demek ki. Hedefin dilse dil çalışman gerekiyor vs vs.
Çalışmama rağmen yapamıyorum matematiği işte maksimum 10 net falan geliyor. TYT'de de kolay olmasına rağmen yapamadım. 9 doğru 1 yanlış 30 boş geldi. Bu yılda 1 kitap bitirmeme rağmen hiçbir şekilde artmadı netlerim.

Okullarda bunun için Rehber öğretmenleri var onlara danış adamların işi o.
Okula dershaneye falan gitmiyorum.

Çalışmama rağmen yapamıyorum matematiği işte maksimum 10 net falan geliyor. TYT'de de kolay olmasına rağmen yapamadım. 9 doğru 1 yanlış 30 boş geldi. Bu yılda 1 kitap bitirmeme rağmen hiçbir şekilde artmadı netlerim.
"Çalışmama rağmen yapamıyorum" diye bir şey yok adam gibi çalışan yapar. düzgün ve düzenli çalış sosyal medyayı, technopatı, oyunları minimuma indir gerekirse bırak. Düzgünce çalışırsan emeğinin karşılığını alırsın, formül çok kolay ne kadar iyi olmak istiyorsan o kadar çalışmak tekrar etmek.

@749715 anlatamazsın dostum daha 2 gün önce konu açtı, güzel güzel izah ettim gelip yine YKS konusu açmış.

Oyun oynayarak, istisnasız her gün Technopat sosyalde 1-2 konu açarak netleri yükseltemezsin. Forum listesine ne zaman baksam senin bir konun oluyor.

:D arkadaş disiplinsiz birisi sanırım burada bu konu ile vicdanını rahatlatmaya çalışıyor olabilir. sınavdan çıktıktan sonra tokatı yer.
Ne tokatı yiyeceğim kardeşim şu an üniversitedeyim zaten sadece istediğim bölüm bir puanla kaçtığı için tekrar giriyorum. Olmazsa devam ederim. Ama olsa çok daha iyi olur. Bu konudan bu yaklaşıma nereden vardın ayrıca?

Okula dershaneye falan gitmiyorum.

Hocam 11'im ikinci kitabı yarıladım o kadar söyleyeyim size.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı