3 aydır Wi-Fi şifresi vermemek için ev sahibinden kaçmak

• Konuyu başlatan ard26tr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 547
  • Görüntüleme 55.116
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Binanızda asansör var mı, hemen geliyorum. Ona haddini bildirelim (!)

Hocam ses kaydını alın, vermeyeceğim deyin. Eğer yine derse attırırım diye polise şikayete gidiyorum de ve ses kaydını dinlet. "İnternet benim ister veririm ister vermem bilader sanane?" de. Sonar git polise şikayet et.

Asansörde bırakabilirim en güzel hizmetimdir :) (!)

Bağlanan cihaz sayısını görünce olduğum yerde rahatsız oldum.

Ben olsam evimdeki Internet'i iptal ettirirdim. Tanıdık güvenilir bir komşu var ise oradan internet alıp oranın parasını öderdim. Ama bunu da bulacaklarsa direk kapıyı kırıp ağız burun dalarım. Linux kullanarak bunları yapmak suç yahu! Zorla Internet şifresini almaya çalışmak, bundan faydalanmak. Yazık.

Köpek beslemek günah değil ki. Av, bekçilik gibi işlerle uğraşıyorsan beslemenin bir sakıncası yok, ama öylesine besliyorsan sadece sevabın azalırmış bir miktar. İnsanların dinden haberi yok. Evde, bahçede köpek beslemek namaza mani olur mu; köpek elbisemize sürtünürse, o elbiseyle namaz kılınabilir mi? İçinde köpek olan eve melek neden girmez? | Sorularla İslamiyet

Hocam ben asla vermezdim internetimi. Vermek istemediğinizi söyleyin. "VERMİYORUM" deyin ne yapabilecek acaba? Olmadı internetlerini yavaşlatın. Hiçbir şekilde anlamaz sizin yaptığınızı, sorarsa da 7 cihaz bağlanıyor tabi yavaş olur diyin. Yavaşlıkla kanser edin kendileri bağlanmaz bir süre sonra.

@Murat5038 daha iyi bilir ama, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, salın bir kaç virüs ve hızlarını dusurun. Debelenip dursunlar.😛
Konuyu bilmyorum zamanım yok o kadar uzun sayfayı okumaya :) Başlığa göre yanıt vereyim en azından. İçeirği bilmiyorum ancak kaçacağına kendi modem ve parasını ödüyorsanız başkasına zaten yasal olarak vermek zorunda değilsiniz hele uydunet kullanıyorsan yasak.

Konuyu bilmyorum zamanım yok o kadar uzun sayfayı okumaya :) Başlığa göre yanıt vereyim en azından. İçeirği bilmiyorum ancak kaçacağına kendi modem ve parasını ödüyorsanız başkasına zaten yasal olarak vermek zorunda değilsiniz hele uydunet kullanıyorsan yasak.
Adam şalteri indiriyormuş ve köpeğini arttırma tehtidi yapıyormuş.

Arkadaşım verme şifreni? Kimse senin şalterine dokunamaz. Bir daha gelirse şikayette bulunacam diyip gönder evine. Birazcıkta sert konuşun. Ayrıca bir insanı apartmandan attırmak o kadar kolay değil. Okudukça sinirlerim tepeme çıktı. Böyle bir saçmalık olabilir mi ya?

Konuyu bilmyorum zamanım yok o kadar uzun sayfayı okumaya :) Başlığa göre yanıt vereyim en azından. İçeirği bilmiyorum ancak kaçacağına kendi modem ve parasını ödüyorsanız başkasına zaten yasal olarak vermek zorunda değilsiniz hele UyduNet kullanıyorsan yasak.

Hocam konu sahibi sifreyi veriyor sonrasında adamın torun morun varsa ustune hepsi baglanıyor. Tabii diğer komsularda. Bunların yukarıda bu işlerden anlayan birisi Kali ile sifreyi kırmayı calısıyor. Klon SSIDler falan. QoS yaptımı o adam portta sıkıntı yok teknik ekibi cagir baksınlar diyor. Ev sahibide her hafta arkadasın yanına gelip sifreyi alıyor. Attırırım filan... Oyle devam ediyor konu.

@ard26tr Ya da paketi düşürün? Mesela en kötü sağlayıcıya geçip 8 Mbps Internet bağlatın evinize. O zaman size de suç atamayacaklar. 8 Mbps Internet ile 2 cihaz bile zar zor kullanılırken listedeki kadar cihaz en basit siteye bile aylar içinde girecektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı