3 aydır Wi-Fi şifresi vermemek için ev sahibinden kaçmak

• Konuyu başlatan ard26tr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 547
  • Görüntüleme 55.289
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şalterden bir adım öteye giderek saha dolabına bir şey yaptı artık herhalde. Arkadaş kesin ondan yazamıyor. 😀

İlk baştan hata yapıp yüz vermişsiniz ve pasif olduğunuzu göstermişsiniz adamlara. Nasıl olsa sesi soluğu da çıkmıyor elemanın deyip geliyor kapınıza. Olay bundan ibaret. İlk başından dişinizi gösterşey mişsiniz böyle olmazmış emin olun. Kimse Wi-Fi şifresini vermek zorunda değil şartel mi indiriyor ara polisi Kali'den girip taciz mi ediyor ara polisi zaten bu yaptığı olay siber suçlara giriyor anında alırlar karakola. Çünkü Wi-Fi şifresi kırmak bile başlı başına suç zaten. Bizim mahallede böyle biri vardı milletin Wi-Fi şifresini çalıp kullanıyordu polisler alıp götürmüştü sonra ne oldu bilmiyorum ama cezası var yani. Vermeyin şifre falan. Öyle şey mi olur kapıya alacaklı gibi geliyorlar ayıptır ya.

Ben sizin yerinizde olsam superbox alırım. Sorduklarında da kendime özel paket yaptırdım derim.
Ya nelerle uğraşıyorsunuz ayıptır ya. Bizim binada iyi ki modemi olmayan ev yok.
Ben sizin yerinizde olsam superbox alırım. Sorduklarında da kendime özel paket yaptırdım derim.
Ya nelerle uğraşıyorsunuz ayıptır ya.

İlk bağlatırken ev sahibi geldi zaten hocam. Şakayla karışık "Artık internetimiz de oldu desene." gibisinden bir şeyler söylemişti.
Ben dayanamam tehdit ederim o kim beni tehdit edecek evse ev çıkın gitsin! Kimsenin ağız kokusunu çekmeyin. Şahsen ben olsam hem şifreyi vermez hem de kavga ederdim. Böyleleri anca bu yoldan anlıyor.
Ben dayanamam tehdit ederim o kim beni tehdit edecek evse ev çıkın gitsin! Kimsenin ağız kokusunu çekmeyin. Şahsen ben olsam hem şifreyi vermez hem de kavga ederdim. Böyleleri anca bu yoldan anlıyor.
Keşke sizin yakın çevrenizde olsamda bi kaç gün evinizde kalma şansım olsa bende istese keşke. Acayıp bir şekilde sinir oldum yaşlı bunağa.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı