3 aydır Wi-Fi şifresi vermemek için ev sahibinden kaçmak

• Konuyu başlatan ard26tr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 547
  • Görüntüleme 55.321
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kulağa inandırıcı gelmese de sinirlendim burdan.
Bunca şeye rağmen hala bir şeyler yapmadıysan yazık kardeşim başka bir şey demiyorum.

Ben mantıklısını söyleyeyim o halde kendine bir kaç ip adresi ayır diğerlerini modem üzerinden kısıtla örneğin senin hızının 4te1i kadar bant genişliği ver böylece ne şifreni değiştirmekle ne de sürekli şifre vermekle uğraşma sorarsa nette sıkıntı var çok yavaş dersin.

Son düzenleme:
Ben mantılısını söyleyeyim o halde kendine BR kaç IP adresi ayır diğerlerini modem üzerinden kısıtşa örneğin senin hızının 4te1i kaddar bant genişliği ver böylece ne şifreni değiştirmekle ne de sürekli şifre vermekle uğraşma sorarsa nette sıkıntı var çok yavaş dersin

Hocam komsuda bu işlerden anlayan birisi var ve Kali ile sürekli calöaya calısıyor. Sizin dediğiniz QoS acıyor ama adamlar yavasladı diye gelip fırça cekiyor.

Adam asansör için parasını senmi veriyon dediği için interneti istemeye gelince parasını senmi verin deyin bence. Ya ortak olursun internete ya da hiç kullanamazsın deyin daha yüksek bir paket seçin genellikle onlar kullacağından 60-70₺'sini alın.
Sonuçta bu kira sözleşmesinde internetimi vereceğim diye bir şart yoktur.

Konu 28 sayfa olduğundan yazıldı mı bilmiyorum ama SSID'yi gizleyin ve interneti kapattırdığınızı söyleyin. Nasılsa WiFi ağını göremeyeceği için sorun olmayacaktır :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı