3 aydır Wi-Fi şifresi vermemek için ev sahibinden kaçmak

• Konuyu başlatan ard26tr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 547
  • Görüntüleme 55.180
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne fake mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gençler bu size gelsin. 12:12 kadar izlesen yeter.
Modemi'de böyle fırlatırdım.

Adam cezaevinden yazcak gliba

Sorun sende kardeşim. Taviz tavizi getirmiş. Yetmemiş şalterini kapatmış. Yetmemiş kovmakla tehdit etmiş. Sen kendini daha savunamamışsın. Bu nasıl bir düşünce yapısı anlamadım? Sana nereye gitsen kök söktürürler. Kendine gel bence yürekli ol biraz. Ben o düşüncesize değil sana şaşırıyorum. En kısa zamanda kendine gel hakkını savunmak kötü olmak değil. Konuşmak veya tartışmak da kötücül bir durum değil. Bugün basit bir konuda kendini savunamıyorsan ileride çok çok konuda ezilirsin psikolojin bozulur. Aman dikkat!!!

Al ses kaydı veya video kaydı sonra şikayette bulun her türlü sen haklı bulanacaksındır. Bu şekil bir anlaşmamız yoktu kim oluyorsunda benim ödediğim interneti kullanmak için şalteri indireceksiniz bu şekil bir hakkınız yok diye sağlan bir konuşma yapın video kaydı altında şikayette bulun.

Sınırlamak ya da engellemek mesele değil ki, Mac filtrelemesi ile de bu işi çözerim. Bu adam internet yavaşlayınca bile kapımı çalıyor sabah akşam fark etmeksizin.

Reis en iyisi adamadeki sonraki geldiğinde amcacığım gel faturanın yarısını sen ode sana vereyım de su an kı hatın 2 katını taktır zaten net hızı da illaki artar birazda kıs onlarınkı nı ıdare etsınler.

Torunların ailesine söylesin: Bakıcı bulun şu çocuklara, ben yoruldum artık.
Veya daha iyi bir modem alabilirsiniz. Paranız yoksa para veren bir işe başlayabilirsiniz.

Modemin SSID sini gizleyin. Adınıda değiştirin. İnterneti kapattırdım telefonumdaki interneti kullanıyorum, yetiyor diyebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı