3 aydır Wi-Fi şifresi vermemek için ev sahibinden kaçmak

• Konuyu başlatan ard26tr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 547
  • Görüntüleme 55.253
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada linux kullanan çocuk yine gelirse içeri alın sonra dövün ve bodruma kilitleyin. Ailesi de çocuğu arayacaktır ve sen zevkle izlersin herhalde. Eğer sana suç atarlarsa yalan söyleyebilirsin. İçeri girmeyi zorlarsa onları da dövün bodruma koyun böylece hepsini koymuş oldun ve evden taşınabilirsin.
O zamanda adamın başına kötü olaylar gelicek.

Bizim insanımızın apartman kültürüne uyumu 0.

Gece 3'de mobilya çeken mi dersin, dolapları ve kapıları havyan gibi çarpan mı dersin, tezgaha bardağını koyarken devirip sektiren mi dersin. Ne ararsan var.

Köpek mevzusunu biraz araştırdım. Köpek birine zarar vermedikçe şikayetçi olsalar bile işe yaramıyormuş.

Yani köpek havlıyor, köpeğin tüyleri binayı kirletiyor vs. diye yapılan şikayetlere uygulanan işlemler kanuna aykırı ve işlem yapanların başı ciddi belaya girebiliyor.

Aklınızda bulunsun.

İnsanlar genelde üst komşusundan rahatsız olur. Ben alt komşumdan.
Hayatlarının büyük kısmını Anadolu çomarı olarak geçiren bu şahıslar ev ve araba sahibi olunca kendini ilah sanıyorlar. Görmemişler.

Sürekli tartışma, polis çağırma şeklinde kısır döngüye girdik. Kapımı gelip el kol yapmasını 4 gözle bekliyorum. Bir ara CİMER şikayetim etkili olmuştu. 1 ay sesleri çıkmamıştı.

İşin kötü yanı yaptıkları gürültüyü tüm bina sakinleri duyuyor ama tepki göstermiyorlar. Bana dokunmayan yılan misali.

Önceki gibi imza toplar attırırım diyor.

İyi dayanıyosunuz ben sizin yerinizde olsam ana avrat söverim olmadı dalarım.
İlk bağlatırken ev sahibi geldi zaten hocam. Şakayla karışık "artık internetimiz de oldu desene." Gibisinden bir şeyler söylemişti.

Adama şifreyi verme şalteri indirirken videoya çek bak nasıl ağlıyor lütfen şikayet etme diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı