3 aydır Wi-Fi şifresi vermemek için ev sahibinden kaçmak

• Konuyu başlatan ard26tr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 547
  • Görüntüleme 55.157
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kamera kavgayı çektiyse darp raporunun geçersizliğini gösterme ihtimaliniz var. Bu arada umarım şarjı bitmemiştir kameranın.

Şimdi aklıma geldi. Video onlardan habersiz çekildiği için yasal değil.
Hocam kavganın fiziksel boyutu kapının önünde olmadı. Adamın kuzeni madem interneti vermiyorsun gidip kablonu sökücem vb. diyerek aşağı indi. Bodrum katta kamera varsa bilmiyorum, gerçi kayıtları silmiş olabilirler bunu kontrol edeceğim gidince.

Hocam kavganın fiziksel boyutu kapının önünde olmadı. Adamın kuzeni madem interneti vermiyorsun gidip kablonu sökeceğim vb. diyerek aşağı indi. Bodrum katta kamera varsa bilmiyorum, gerçi kayıtları silmiş olabilirler bunu kontrol edeceğim gidince.

Senin internetini istiyorlar, vermeyince gidip senin kablonu söküyorlar, yerinizde başkası olsa bıçaklardı yüksek ihtimalle.

Hocam kavganın fiziksel boyutu kapının önünde olmadı. Adamın kuzeni madem interneti vermiyorsun gidip kablonu sökücem vb. diyerek aşağı indi. Bodrum katta kamera varsa bilmiyorum, gerçi kayıtları silmiş olabilirler bunu kontrol edeceğim gidince.
Yaptığı tamamen suç gibi bir şey. İnternet vermiyorsunuz diye kablo sökmek nedir? Tilt oldum.

Aslında apartmandan taşınıp sonra onlara bu konuyu gösterip nasıl rezil olduklarını göstermek gerek. İsimlerini falanda yazmak gerek buraya ama neyse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı