3 aydır Wi-Fi şifresi vermemek için ev sahibinden kaçmak

• Konuyu başlatan ard26tr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 547
  • Görüntüleme 55.253
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Polisi arayıp şikayet edebilirsin sonuçta wifini başkalarına açarak sorumluluk alıyorsun çocuklardan biri yasadışı bir şey yapsa bütün sorumluluk sana ait olacak

Su 3 adımı uygula
1. tatlı dil e konusmaya çalış olmazsa 2. ye geç
2.diğerlerinde dedikleri gibi vermiyorum zorlamı de olmazsa 3'e geç
3.ihbar et eğer hayvan üzerinden onlar sikayet ederse hayvansever kisilerin olusturduğu gruplara başvur.

Kira sözleşmeni iyice oku. Seni evden hangi şartlarda attırabilir iyice öğren. Ben anlamam dersen bir avukatla görüş. Ezdirme kendini. Seni öyle kolayca tehdit etmesine izin verme. Senin de hakların var.

Arkadaşlar selam.

Gece nezarette olduğum için internete erişimim olmadı, dolayısıyla konuyu güncelleyemedim.
Eve gidiyorum, varınca olanı biteni anlatacağım. Bu arada forumda hukukçu varsa lütfen bana ulaşsın.
edit : Ayrıca video konusunu soranlar olmuş. Olaylar çıktığı esnada videoyu tamamen unuttum. Kaydı başlatmıştım şarjı bitene kadar 8-9 saat çekmiştir sanırım. Oraları kesip atacağım yani biraz vakit alabilir render'ı upload'ı derken.

Trolledim xd yazmak o kadar zor değil, 2016 kayıtlı bir üye olarak özel mesajlaşmanın olmadığını bilmen gerekiyor.
Forumu aktif kullanan biri olsam 4 yılda 52 mesajım olmaz. Hiç kullanmadığım bir özellik olduğu için gerçekten bilmiyorum.

Arkadaşlar selam.

Gece nezarette olduğum için internete erişimim olmadı, dolayısıyla konuyu güncelleyemedim.
Eve gidiyorum, varınca olanı biteni anlatacağım. Bu arada forumda hukukçu varsa lütfen bana ulaşsın.
edit : Ayrıca video konusunu soranlar olmuş. Olaylar çıktığı esnada videoyu tamamen unuttum. Kaydı başlatmıştım şarjı bitene kadar 8-9 saat çekmiştir sanırım. Oraları kesip atacağım yani biraz vakit alabilir render'ı upload'ı derken.
Hocam nezarette derken?
Adamı dövdünüz mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı