3 aydır Wi-Fi şifresi vermemek için ev sahibinden kaçmak

• Konuyu başlatan ard26tr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 547
  • Görüntüleme 55.237
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumu aktif kullanan biri olsam 4 yılda 52 mesajım olmaz. Hiç kullanmadığım bir özellik olduğu için gerçekten bilmiyorum.
Son görülmeyi gizleyecek kadar biliyorsunuz fakat. Zira birisi yakanızı ele vermiş gibi duruyor.

Son görülmeyi gizleyecek kadar biliyorsunuz fakat. Zira birisi yakanızı ele vermiş gibi duruyor.
Son görülmeyi kapatacak kadar bilen adamın özel mesajlaşmayı bilmesi gerekmiyor. Çünkü özel mesaj için karşında bir muhatap olması lazım. Ben burada hiçbir zaman hiçbir kimseyle birebir iletişim kurmaıdm bu yüzden bilmiyorum.
Görülmeyi kapatma durumuna gelirsek de müsait değildim. "Son görülmesi x dk. kadar önceyken neden cevap vermiyor?" soruları sorulmasın diye kapattım.
Hocam zaten 1-2 saate evde yazacağım konuya.

Normalde uğraşmayın derdim ama bu tiplerle uğraşın. Şifre istediğinde verin, 2dk sonra değiştirin. Tekrar gelsin. Tekrar verin, tekrar değiştirin. Bağlanan cihazların bağlanmalarını yasaklayın. Bilginiz varsa birkaç exploit programı ile wifia bağlanan cihazların güvenlik açıklarını test edip hacklemeniz mümkün.

Uğraşamam diyorsanız 1 hafta kapatın interneti, komşu sorarsa sizin yüzünüzden taahütü bozdum iptal ettirdim deyin. Ne yapacaklar, git üye ol mu diyecekler? Eşek değiller ya, onlar da internet alacaklardır bir süre sonra.

Arkadaşlar selam.

Gece nezarette olduğum için internete erişimim olmadı, dolayısıyla konuyu güncelleyemedim.
Eve gidiyorum, varınca olanı biteni anlatacağım. Bu arada forumda hukukçu varsa lütfen bana ulaşsın.
edit : Ayrıca video konusunu soranlar olmuş. Olaylar çıktığı esnada videoyu tamamen unuttum. Kaydı başlatmıştım şarjı bitene kadar 8-9 saat çekmiştir sanırım. Oraları kesip atacağım yani biraz vakit alabilir render'ı upload'ı derken.
İnanılmaz. Hocam ne olur ne olmaz Kontrol lu olarak evde caydırıcı bir kuru sıkı veya gerçek bir silah bulundurmak şart oldu. Nasıl bir dönemdeyiz. Akıl sağlığı yerinde değil sanırım adamın. 38 Sayfa okudum. Ruhsatlı silah almaya karar verdim nasıl bir konu bu.

Kuzeni olacak adam araya girince fiziksel kavga ettik, apartman toplandı vs. Sonra bizi götürdüler, karşılıklı şikayetçi olunuldu.
Vay arkadaş...
İşin sonucunu cidden merak ediyorum.

Bu arada, kavgayı bu adamın kuzeniyle ettim. Ancak adamın kendisi de darp raporu almış bir şekilde nasıl yaptı bilmiyorum. Adama herhangi bir temas söz konusu bile değil.

Dövebildiniz mi bari?
En azından 1-2 kere vursaydınız boşuna kalmasaydınız nezarette.

Kamera kavgayı çektiyse darp raporunun geçersizliğini gösterme ihtimaliniz var. Bu arada umarım şarjı bitmemiştir kameranın.

Şimdi aklıma geldi. Video onlardan habersiz çekildiği için yasal değil.

Şu hale bak. 1 tane 70 liralık kıçı kırık bir internet bağlantısı için insanlar birbirini dövüyor, nezarete gidiyor... Ne hale geldik be.😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı