3 aylık mining PowerColor RX 6600 XT ekran kartı alınır mı?

Gökhan Şenak

Megapat
Daha fazla  
@kino hocamın dikkatine. Benim ekran kartını bugün satacağım 6600 XT ekran kartına geçeceğim satın alacağım arkadaş 3 ay önce mining için almış. Sizce bu kartı alınır mı?
Satın alacağım ekran kartı marka modeli PowerColor RX 6600 XT.

Modeli tam olarak ne? PowerColor'ın Red Devil gibi tepe modeli de Fighter gibi giriş seviyesi modelleri de var. 3 aylık mining'in hiçbir zararı olmaz uygun sıcaklıklarda tutulduysa. Bu arada siz AMD kartlardan yakınmıyor muydunuz en son?
Ben de öyle hatırlıyorum.
@kino hocamın dikkatine. Benim ekran kartını bugün satacağım 6600 XT ekran kartına geçeceğim satın alacağım arkadaş 3 ay önce mining için almış. Sizce bu kartı alınır mı?
Satın alacağım ekran kartı marka modeli PowerColor RX 6600 XT.
NVIDIA geçiş yapmıyor muydunuz?

Modeli tam olarak ne? PowerColor'ın Red Devil gibi tepe modeli de Fighter gibi giriş seviyesi modelleri de var. 3 aylık mining'in hiçbir zararı olmaz uygun sıcaklıklarda tutulduysa. Bu arada siz AMD kartlardan yakınmıyor muydunuz en son?
Yakınıyorum hocam halen de yakınıyorum. 6600 Ekran kartım 1080P de sorunsuz çalışır iken 2K da performans vermiyor takılmalar yapıyor. 1080P odaklı bir kart olduğu için sanırım bu sorunları yaşıyorum. Bu yüzden bende 2K odaklı bir karta yükselteyim dedimm.

Rica ediyorum AMD Fanboyları onu yapmıyor muydun buna geçmiyor muydun yok ağlamıyor muydun gibi çocuk çocuk muhabbetlere girmesinler. Daha konuyu takip etmeden laf sokma çabasına girmeye çalışmasınlar.

Yakınıyorum hocam halen de yakınıyorum. 6600 Ekran kartım 1080P de sorunsuz çalışır iken 2K da performans vermiyor takılmalar yapıyor. 1080P odaklı bir kart olduğu için sanırım bu sorunları yaşıyorum. Bu yüzden bende 2K odaklı bir karta yükselteyim dedimm.
RX6600 XT'de net bir 1440p kartı değil ama? COD Warzone konularınızda yakınıyordunuz ancak 1440p için RX6600 XT yine nokta atışı değil.

Mining'in ekran kartına bir zararı yok. Eğer doğru sıcaklıklarda stabil çalıştıysa alınır bir şey olmaz. Alacağınız kart 3 ay aralıksız çalışmış olacak sadece.

Almadan önce test yapmayı ihmal etmeyin.
Satan kişinin bilgisayarı olmadığı için kendi evimde beraber gidip test yapacağız hocam. Kartın resimleri şunlar arka plakası vs yok kartın soğutmaya umarım çok bir etkisi olmaz.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    776,8 KB · Görüntüleme: 84
  • 2.png
    2.png
    779,8 KB · Görüntüleme: 82

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı