3 aylık mining PowerColor RX 6600 XT ekran kartı alınır mı?

Gökhan Şenak

Megapat
Daha fazla  
@kino hocamın dikkatine. Benim ekran kartını bugün satacağım 6600 XT ekran kartına geçeceğim satın alacağım arkadaş 3 ay önce mining için almış. Sizce bu kartı alınır mı?
Satın alacağım ekran kartı marka modeli PowerColor RX 6600 XT.

Yakınıyorum hocam halen de yakınıyorum. 6600 Ekran kartım 1080P de sorunsuz çalışır iken 2K da performans vermiyor takılmalar yapıyor. 1080P odaklı bir kart olduğu için sanırım bu sorunları yaşıyorum. Bu yüzden bende 2K odaklı bir karta yükselteyim dedimm.
6600XT bayağı 2K odaklı bir kart zaten. (!)

Hocam benim PSU 500 WATT+80 Bronz bu ekran kartı ise 550 WATT istiyor sizce beslemede sorun yaşar mıyım ? Yoksa elimde eski 700 WATT lık bir PSU var onu mu takayım sizce ?
PSU'lar hangi model ?

Hocam benim PSU 500 WATT+80 Bronz bu ekran kartı ise 550 WATT istiyor sizce beslemede sorun yaşar mıyım ? Yoksa elimde eski 700 WATT lık bir PSU var onu mu takayım sizce ?
Model nedir? Kaliteli olduktan sonra 450w bile sıkıntı çıkarmaz.

PSU'lar hangi model ?
FPS HD500 500W 80+bronz aktif PFC Power Supply. Yeni olanı bu hocam
Eski olanı Fatality mi ne öyle değişik bir marka idi :)
Model nedir? Kaliteli olduktan sonra 450w bile sıkıntı çıkarmaz.

İkiniz de benzer soru sorduğunuz için hocam ikinize de yazayım dedim :)

O sisteme sorunsuz yetmesi lazım 500w güç kaynağının. En kötü eskimeden dolayı kayıplar vardır sistem yükse reset atmaya başlar o zaman 700w olana geçersin. Umarım sorunun 2K ve VRAM kaynaklıdır da 3060 ve x16 veri yolu fark yaratır.

O sisteme sorunsuz yetmesi lazım 500w güç kaynağının. En kötü eskimeden dolayı kayıplar vardır sistem yükse reset atmaya başlar o zaman 700w olana geçersin. Umarım sorunun 2K ve VRAM kaynaklıdır da 3060 ve x16 veri yolu fark yaratır.
İnşallah hocam ya şu sorunu bir çözsem daha da bir şey istemiyorum.
@Gökhan Şenak sıkıntı çıkarmaz. 3060 için gayet yeterli. Şimdiden hayırlı olsun diyelim. Kartı alınca konuya güncelleme yaparsınız güzel olur.
Tabi hocam teşekkürler bilgilendirme için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı