3 aylık mining PowerColor RX 6600 XT ekran kartı alınır mı?

Gökhan Şenak

Megapat
Daha fazla  
@kino hocamın dikkatine. Benim ekran kartını bugün satacağım 6600 XT ekran kartına geçeceğim satın alacağım arkadaş 3 ay önce mining için almış. Sizce bu kartı alınır mı?
Satın alacağım ekran kartı marka modeli PowerColor RX 6600 XT.

RX6600 XT'de net bir 1440p kartı değil ama? COD Warzone konularınızda yakınıyordunuz ancak 1440p için RX6600 XT yine nokta atışı değil.
Ben kullanıyorum. Bir kaç oyun hariç tatmin edici performans veriyor. Fakat ileride değiştireceğimi bildiğim için 1440p geçmiştim.

Bir sorun olmaz bence. Ucuz ise alınır yakınsanda.
Ucuzluktan bahsetmiyorum. RX 6600 ile sorun yaşadıysa RX 6600 XT ile de yaşama ihtimali var. Kartlardan bağımsız olarak sisteminde RX 6000 serisine uyum sorunu yaşatan parça olabilir.

Rica ediyorum AMD Fanboyları onu yapmıyor muydun buna geçmiyor muydun yok ağlamıyor muydun gibi çocuk çocuk muhabbetlere girmesinler. Daha konuyu takip etmeden laf sokma çabasına girmeye çalışmasınlar.
Çocuk muhabbetine giren yok. Zaten AMD'yi savunmuyorum, aksine yazılım sıkıntıları olduğunu belirten biriyim. Hem 3060 hem 6600 XT'i kullanan biri olarak yardımcı olabilirim bu konuda.

Ben kullanıyorum. Bir kaç oyun hariç tatmin edici performans veriyor. Fakat ileride değiştireceğimi bildiğim için 1440p geçmiştim.
İdarelik kullanılır zaten. Bu çözünürlükte ömrü özellikle optimizasyon sorunlu oyunlarla baya kısalacaktır. Warzone her güncellemeyle daha fazla ağırlaşan bir oyun.

Ucuzluktan bahsetmiyorum. RX 6600 ile sorun yaşadıysa RX 6600 XT ile de yaşama ihtimali var. Kartlardan bağımsız olarak sisteminde RX 6000 serisine uyum sorunu yaşatan parça olabilir.

Çocuk muhabbetine giren yok. Zaten AMD'yi savunmuyorum, aksine yazılım sıkıntıları olduğunu belirten biriyim. Hem 3060 hem 6600 XT'i kullanan biri olarak yardımcı olabilirim bu konuda.
Hocam Nvidia tarafına bakıyorum bir 3060 alacak param yok kaldı ki çok pahalı. 6600 XT deseniz 3060 ile çok rahat yarışan bir kart. Kartın performansı zaten beni gazlayan taraf oluyor yazılım konusunda her ne kadar kendini bir gram geliştirememiş olsa bile.
RX 6700 XT olabilir.
Çok yüksek fiyatlar hocam bunlar. Bu parayı vere bilecek olsam zaten 3060 Tİ gibi bir kart alır takarım.

Satan kişinin bilgisayarı olmadığı için kendi evimde beraber gidip test yapacağız hocam. Kartın resimleri şunlar arka plakası vs yok kartın soğutmaya umarım çok bir etkisi olmaz.
Alınmaz, Fighter bu. En giriş seviyesi Powercolor modeli. Hotspot sıcaklıkları yüksek bu modelin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı